App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Terelu Campos alarmada per l'estat anímic de Rocío Carrasco: «Està superada»

Així ho ha donat a conèixer a 'Viva la vida'

Terelu Campos i Rocío Carrasco
Terelu Campos està preocupada per la seva amiga Rocío Carrasco | GTRES

Terelu Campos és una de les millors amigues de Rocío Carrasco, motiu pel qual ha estat l'encarregada de defensar i aclarir tots els rumors sobre ella als platós de televisió. Encara que sempre ha estat molt cauta amb les seves paraules, Terelu mai ha dubtat a respondre les preguntes sobre la vida de Rocío Carrasco, en concret sobre la mala relació que aquesta té amb els seus fills, David i Rocío Flores, des de fa anys. 

Aquesta qüestió ha tornat a cobrar actualitat després de la participació de Rocío Flores a 'Supervivientes' i les diverses crides que aquesta ha fet a la seva mare perquè tingués lloc una reconciliació entre les dues. A més a més, la progenitora de Rocío Carrasco ha donat una exclusiva a una revista parlant de la seva mare, cosa que ha agafat a tothom per sorpresa. Al programa de Telecinco 'Viva la vida', els col·laboradors no han dubtat a preguntar a Terelu com afronta la seva amiga tot el que està succeint. 

«L'he vist superada»

La filla de Maria Teresa Campos ha estat molt sincera, manifestant que Rocío Carrasco està «relativament tranquil·la» i «amb el pòsit de tristesa amb què la porto veient des de fa uns quants anys». Això sí, hi ha una cosa que ha canviat en Rocío Carrasco i és que «m'atreviria a dir que, per primera vegada, l'he vist superada». Sembla que la filla de Rocío Jurado està patint forts atacs per no parlar-se ni intentar reconciliar-se amb els seus fills. 

Terelu ha reconegut que ha insistit a Rocío perquè trenqui el seu silenci, per tots els comentaris «inhumans» que està rebent en contra. «He vist a Rocío especialment enfadada i amb ganes d'aclarir a determinades persones manifestacions que s'han fet sobre ella», ha assegurat. 

Reconciliació a la vista?

Els col·laboradors de 'Viva la vida' han preguntat a Terelu el perquè Carrasco no parla de forma clara d'una vegada i perquè no explica el veritable motiu del distanciament amb els seus fills. Aquí Terelu ha estat molt clara: «Crec que no parla determinades coses perquè pensa que podria fer-li mal a les persones que ella més estima en el món».

Pel que fa a la reconciliació entre mare i fills, la col·laboradora ha dit que «entenc la part en la qual ella es pot sentir desprotegida, que algú després pugui utilitzar o es pugui beneficiar d'alguna manera d'aquesta reconciliació».