App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Toñi Moreno publica una foto de la seva filla que entendreix a tots: La imatge

Les xarxes s'han emocionat amb la instantània

Photocall de Toñi Moreno
Toñi Moreno ha publicat una tendra imatge de la seva filla | Catalunya Diari

La periodista Toñi Moreno es troba vivint un moment molt dolç. Segons sembla, es troba novament enamorada, presentarà 'Viva la vida' durant l'estiu i està feliç amb la seva filla Lola. Precisament amb la petita, que va néixer el passat mes de gener, ha viscut un instant realment especial. I és que, després dels mesos de dur confinament, han viatjat des de Madrid fins a Sanlúcar de Barrameda, a Cadis, per retrobar-se amb la família.

A través de les xarxes socials és com hem conegut que la presentadora ha pogut tornar a trepitjar la seva terra i a estar amb la seva mare i germanes. No obstant això, tampoc cal passar per alt que això ha permès que la seva filla comenci a conèixer i gaudir de les bondats d'aquest bell racó gadità. I així ho ha mostrat a través d'Internet.

En concret, ha decidit compartir una tendra imatge en el seu perfil d'Instagram que ha emocionat a tots els seus seguidors. Es tracta d'una foto on es veuen els peus de la seva filla Lola trepitjant la sorra de la platja de Sanlúcar. I aquesta instantània l'ha acompanyat del següent missatge: «La meva vida s'ha omplert de 'primeres vegades' ... i és apassionant».

Nombrosos 'm'agrada' ha rebut aquesta publicació, com seria el cas del de Nagore Robles, però també milers de comentaris de fans incondicionals de Toñi Moreno. Així, no han pogut resistir-se a dir-li paraules com aquestes:

  • «El seu primer dia de platja, me la menjo!».
  • «Amb els fills cada dia és un descobriment apassionant, experiències de vida i sentiments a flor de pell».
  • «Aquests peuets! La baby Sanlúcar, nova generació».

No obstant això, no només els seus seguidors han caigut rendits davant la foto de Lola. També ho han fet amics i coneguts de  Toñi Moreno,  com la periodista Samanta Villar, el mestre Joao o la model Remedios Cervantes, entre d'altres. Tots s'han entendrit amb la petita i amb la felicitat que sent la seva mare per tenir-la en la seva vida.


Comentaris

envia el comentari