Muntatge Terelu i el seu neboy

Terelu Campos, avergonyida pel secret que han explicat del seu nebot

Terelu Campos defensa la seva germana davant les crítiques

Terelu Campos torna a ser notícia. Al plató de Deluxe, es va presentar un tema dedicat al proper casament del nebot de Terelu, que se celebrarà a Madrid. L'audiència està ansiosa per l'esdeveniment perquè és el primer net de María Teresa Campos a casar-se. Així mateix, es va parlar sobre un conflicte que va desencadenar una discussió entre els col·laboradors del programa.

Rafa Mora anuncia una notícia sorprenent sobre la germana de Terelu Campos

Rafa Mora, l'exconcursant de Mujeres y hombre y viceversa, acusava la germana de Terelu Campos. Mora va dir que ella aprofitaria el casament del seu fill per vendre'l com a exclusiva per 40.000 €.

Ràpidament, la filla menor de María Teresa Campos es va defensar justificant les seves veritables intencions sobre les famoses noces. A més, la germana de Terelu Campos ha declarat que, finalment, l'enllaç del net de Maria Teresa Campos serà de 100 convidats a causa de la pandèmia.

Primer pla de Rafa Mora
Rafa Mora ha ficat a Terelu Campos en un compromís | Europa Press

Alejandra Rubio, filla de Terelu Campos, assistirà juntament amb la seva parella Carlos Agüera. Això suposarà la presentació de la seva segona parella, que tornarà boja a la premsa del cor. S'espera que Carmen Borrego vagi acompanyada del seu marit José Carlos Bernal.

A Sálvame, l'espai presentat per la periodista María Patiño, Carmen es va defensar dient que en cap moment va tenir la idea de vendre les fotos del casament del seu fill.

La germana de Terelu assegurava que no és la propietària del casament i, per tant, no té la responsabilitat de pactar cap venda sobre l'exclusiva del seu fill. A més, els únics que ho han de decidir són la parella que es casarà, José María Almoguera i la seva futura dona.

Terelu Campos avergonyida per crítiques en contra de la seva germana

Terelu Campos, altres vegades, ha assenyalat el seu orgull i felicitat davant el gran esdeveniment del seu nebot, José María Almoguera, que se celebrarà el pròxim mes de maig.

Està molt il·lusionat perquè serà el primer casament que es celebri en aquesta nova generació de la família Campos.

Malgrat que el nebot de Terelu no ha mostrat especial interès a sortir per televisió, és una gran oportunitat per fer les Campos més conegudes del que ja eren.

No obstant això, la filla gran de María Teresa Campos està molt avergonyida pel moment vergonyós que va viure la seva germana al plató del programa de Mediaset.

Tot i que han mostrat algunes picabaralles a la seva família, Terelu Campos hagués estat encantada d'estar present aquell dia acompanyant Carmen. Tanmateix, per diverses circumstàncies, no va poder recolzar-la en aquell moment tan complicat que va haver de suportar la seva germana al programa de Telecinco.

Després de la pregunta de Maria Patiño sobre les ofertes de l'exclusiva del seu nebot, Terelu Campos va donar resposta.

Fotomuntatge de Terelu i Carmen Borrego
Terelu Campos i Carmen Borrego s'enfronten a les crítiques sobre la boda familiar | Catalunya Diari

«De totes maneres, (...), sortirà, sortirà: amb una exclusiva o sense exclusiva. La premsa estarà. Siguem honestos, es casarà en un lloc normal, la gent no va per aquí amb llençols», va deixar anar Terelu.

El final dels secrets de les Campos està per descobrir

Malgrat que els aclariments de Carmen cap a Rafa Mora van ser clars, la polèmica continua servida. Fins que no arribi el dia del casament del nebot de Terelu Campos, no podrem saber si el va vendre la seva mare o va ser ell.

Per aquesta mateixa raó, seguirem a l'expectativa per veure com evoluciona la història de les Campos. Així, doncs, s'esperen més secrets ocults sobre el casament del net de María Teresa Campos que s'aniran descobrint al llarg dels pròxims tres mesos.