Terelu Campos comet un error i ensenya per primer cop la seva nova casa

La col·laboradora de 'Viva la vida' decideix ensenyar la seva cuina a Instagram

Terelu Campos en un plató de televisió
Terelu Campos ha ensenyat la seva cuina a Instagram | GTRES

Terelu Campos ha estat un dels personatges més populars de l'any. La col·laboradora de 'Viva la vida' ha tingut un any ple d'alts i baixos, però tanca l'any de manera pletòrica i participant en diversos programes de televisió.  

Terelu Campos participa en nous programes de televisió

La filla de Maria Teresa Campos va començar l'any 2020 amb una mudança, i l'ha acabat disfressada de porqueta en el nou programa de televisió d'Antena 3, 'Mask Singer', competència directa de Telecinco. A més, també ha tingut l'oportunitat d'aparèixer en la sèrie dels Javis. 

En relació amb els seus conflictes amb els col·laboradors de 'Sálvame', han seguit igual que sempre. Malgrat aquest tràngol amb el seu antic programa, Terelu va aparèixer en 'La última cena', on va coincidir amb la gran majoria de tertulians de 'Sálvame' i va mostrar les seves habilitats culinàries. Precisament, a Instagram ha publicat una imatge molt curiosa relacionada amb la gastronomia. Després d'aparèixer a 'Mask Singer', qui sap si Terelu voldrà participar a 'MasterChef Celebrity'.

La col·laboradora de Telecinco, cadena en la qual encara treballa, ha compartit una fotografia a les seves xarxes socials en què es pot veure la cuina de la seva nova casa. La mare d'Alejandra Rubio ha publicat una imatge en què mostra una caixa de marisc, agraint així el regal que li ha fet aquesta famosa casa de marisc. En aquestes èpoques prenadalenques, Terelu ja està preparant el seu menú per a la nit de Nadal. Segons sembla, a casa de les Campos no faltaran les gambes, però hauran de celebrar les Festes de Nadal seguint el protocol de Sanitat per tal de prevenir el contagi.

La col·laboradora ensenya la cuina als seus seguidors

Durant aquest any s'ha parlat molt sobre la mudança de Terelu i sobre com podria ser la seva nova casa. Afortunadament, amb la seva publicació a Instagram, hem tingut l'oportunitat de veure la cuina de disseny.

Després de deixar l'àtic, la tertuliana de 'Viva la vida' té moltes ganes de celebrar les Festes de Nadal en la seva nova casa.  Recordem que ja no viu amb la seva filla Alejandra Rubio, ja que l'any passat va decidir independitzar-se. Tanmateix, estem segurs que Bigote Arrocet tampoc estarà en aquesta casa, ja que van trencar la seva relació. 

Molts s'han quedat sorpresos en veure aquesta imatge de Terelu, ja que ha mostrat el seu costat més personal. Des que va aparèixer a 'Mask Singer', hem vist una altra cara de la col·laboradora. A part de ser una de les millors col·laboradores de 'Viva la vida', també vol seguir endavant amb els seus projectes més personals, com la seva casa.

Aquest any podria haver estat crucial per a Terelu Campos, però segur que el 2021 també ens sorprendrà. De moment, ja ens ha mostrat una part de casa seva, la qual cosa ningú s'esperava. No obstant això, la publicació està patrocinada per la casa de marisc. 


Comentaris

envia el comentari