Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Terelu Campos somrient en un photocall.

Terelu Campos fa una confessió sobre la seva vida i li plouen les crítiques

Terelu Campos revela una cosa sorprenent a les seves xarxes

Terelu Campos fa molts anys que treballa als mitjans i sap millor que ningú que el seu nom sempre està envoltat de polèmiques. La col·laboradora de televisió no sol prestar gaire atenció a les crítiques que rep cada dia. Tot i això, la seva última confessió a les xarxes socials ha aixecat tota una onada de comentaris negatius contra la presentadora de 'Sálvame'.

La filla de María Teresa Campos publicava al seu compte d'Instagram la seva última sortida i els usuaris se li han tirat a sobre. Terelu és una gran aficionada al bingo i, a través del seu darrer post, la col·laboradora confessava que «gairebé havia cantat línia». Però el que Terelu no sabia era que aquesta publicació s'ompliria de comentaris pels temuts haters.

Terelu Campos aixeca la polèmica amb la seva última confessió

Terelu viu unes setmanes d'allò més convulses on el seu nom ha acaparat una infinitat de titulars polèmics. I amb la seva última confessió a les xarxes, la col·laboradora de televisió només ha posat més llenya al foc.

Primer pla de Terelu Campos amb el rostre molt seriós
A Terelu Campos li plouen les crítiques amb la seva última confessió. | Europa Press
 

Al seu perfil d'Instagram, Terelu confessava com havia estat el seu pla de diumenge: «Planàs ahir a la nit. Amics i Bingo las Vegas. Gràcies, Alexander, Nacho i la meva estimada Rosa Valenty, i a tot el personal que amb tant d'afecte ens van atendre. I vam aconseguir cantar una molt bona línia», revelava la col·laboradora.

Terelu havia gaudit d'una tarda divertida de bingo en companyia dels seus amics. A més, ho havia fet en un dels bingos més coneguts de la capital. Tot i això, aquesta publicació es va omplir ràpidament d'una onada de comentaris negatius cap a la col·laboradora.

Molts usuaris li van recriminar que fomentava la ludopatia amb comentaris així. D'altra banda, alguns no podien donar crèdit que la col·laboradora es gastés els diners en aquestes coses.

«Dius que has guanyat en tota la nit una línia, però no dius tots els diners que has perdut a la nit del bingo» o en «un bingo fomentant la ludopatia» eren alguns dels demolidors comentaris que deixaven al post.

Però la veritat és que Terelu no sol prestar gaire atenció als comentaris negatius. La presentadora de 'Sálvame' sap que el seu nom sempre aixeca molta polèmica i ja hi està més que acostumada.

Una ratxa complicada per a Terelu Campos

Els últims temps han estat marcats per un clima molt atrafegat per a tot el clan Campos, però en especial per a Terelu Campos. La presentadora ha vist com el nom de la seva mare es relacionava exclusivament amb el seu estat de salut, una cosa que l'ha molestat i molt.

Foto de María Teresa Campos a l'interior d'un cotxe.
Terelu Campos busca protegir la imatge de la seva mare. | GTRES
 

Terelu exigia que es deixés la seva mare de banda. A més, demanava de manera clara i contundent que es frenés l'assetjament mediàtic cap a la veterana periodista. L'últim cop va ser quan va haver de sentir les paraules de qui havia estat parella de la seva mare.

Bigote Arrocet s'aventurava a parlar sobre l'estat de la presentadora, tot i no tenir-hi relació des de fa anys. Això va ser la gota que va fer vessar el got i Terelu no va dubtar a donar-li la rèplica a l'humorista.

Ara mateix, la col·laboradora està molt centrada en la seva feina a 'Sálvame' i, sobretot, en tenir cura de la seva mare. Tant ella com la seva germana busquen la protecció de María Teresa Campos.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!