Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos somrient

Terelu Campos explica per primera vegada qui és i on és el pare de la seva filla

Terelu Campos ha donat detalls que fins ara no havia revelat

Terelu Campos ha estat protagonista de la premsa rosa en nombroses ocasions per les seves relacions amoroses. Sabem que va estar casada amb un empresari i van tenir família junts, però ningú no sap qui és ell. El públic sap que es diu Alejandro, però és un gran desconegut.

Terelu Campos mai no ha donat gaires detalls del perquè de la seva ruptura, però això ha canviat. A l'últim programa de Sálvame ha explicat alguns aspectes que fins ara es desconeixien del tot.

Terelu Campos confessa dades inesperades

Terelu Campos, com cada divendres, s'ha posat al capdavant de Sálvame amb María Patiño. Durant la tarda, com no podia ser altrament, han parlat del divorci torero, on Ana María s'ha de veure amb Gloria Camila, amb qui es porta malament.

Aquesta circumstància ha propiciat les crítiques de Matamoros cap a Aldón per no haver marxat encara de la llar familiar. El col·laborador ha afirmat: «Si està tan malament i tan asfixiada a la casa, el millor que pot fer és sortir com més aviat millor. Troba un pis més o menys adaptable al que vols i la resta vindrà per si mateix. No entenc viure sota el mateix sostre del teu enemic, és insofrible, la clau de la infelicitat».

Muntatge María Patiño amb Terelu
Terelu Campos dona suport a María Patiño | Catalunya Diari

Aquestes paraules han provocat la reacció de María Patiño, que ha deixat anar: «Jo no soc qui per jutjar-te, però cada divorci és un món. Tu ho has gestionat d'una manera i Anna María ho farà a la seva». Terelu Campos a donat suport a l'opinió de Patiño i ha dit: «Encara que sembli increïble, es pot decidir separar-se i trigar vuit mesos a marxar d'una casa, ho dic per la meva pròpia experiència. Jo vaig parlar de separació amb el pare de la meva filla al mes de juny i ell no se'n va anar de casa fins al febrer del següent any».

Al que ha afegit: «És clar, a casa nostra no hi havia esbroncades, no hi havia mala educació. La meva filla era una criatura, tenia dos anyets». Ha revelat per primera vegada on és el seu exmarit: cadascú viu la seva vida, però tenen bona relació. Ningú sabia qui era, fins ara: és un empresari discret que continua mantenint contacte amb les Campos.

Això ha provocat una nova reacció de Kiko. Ha dit: «Però és que Aldón està enfrontada a Gloria i quan aquesta va a casa se n'ha d'anar. Gloria va molt a casa del seu pare perquè està malament i vol estar amb ell».

Terelu Campos sorprèn amb la seva reflexió

Terelu ha donat un detall inesperat de com va ser la separació amb Alejandro. Una separació de la qual, com ella ha donat a conèixer els darrers anys, pensa que va ser un error. Així, ho va confessar el 2021 al blog on escriu a la revista Lecturas.

Fotomuntatge de Terelu Campos i Alejandro Rubio
Terelu Campos admet que es va equivocar al separar-se del pare d'Alejandra | Trendings

En aquesta publicació va exposar que «cap dels dos som perfectes i tots dos vam contribuir a fer que el nostre matrimoni no funcionés. He pensat, i ell ho sap, que si jo hagués tingut una mica més de paciència...[...] A la vida prenem decisions i cal aprendre a viure amb elles. En aquell moment vaig creure que separar-me era el millor, però amb el que sé avui de com són les relacions, probablement no va ser el més encertat. No podem reescriure la nostra història».