Terelu Campos i Alejandra Rubio

Terelu Campos, colpida per l'actitud de la seva germana: «Està intentant assimilar-ho»

Terelu Campos no dóna crèdit als durs atacs de Carmen Borrego contra la seva filla Alejandra

El clan de les Campos està més regirat que mai, començant per la participació d'Edmundo Arrocet a Secret Story i la guerra interminable entre Carmen Borrego i la seva neboda, Alejandra Ros.

Quan semblava que les aigües per fi s'havien calmat, tant l'una com l'altra segueix llançant atacs cada vegada que apareixen a la televisió.

La nova col·laboradora de Sálvame no dubtava a parlar sense embuts sobre la mala relació amb la seva neboda i el veritable motiu del conflicte.

«A l'Alejandra hi ha alguna cosa meva que no li ha agradat. Sempre l'he estimat molt i l'he tractat com una filla. He tingut molta relació amb ella quan era petita, però tenim vides molt diferents», assenyalava Borrego.

«Ella té 21 anys i té la seva vida. M'ha demostrat que m'estima. Però si canvio de casa tampoc li trucaria».

«Vaig trucar a la seva mare i sabia que ella l'hi havia de dir. Amb la meva germana tampoc parlo cada dia», remarcava.

Segons Carmen, quan la seva neboda era més petita ambdues mantenien una gran relació, però això va canviar radicalment després que Alejandra debutés a la televisió.

«És lliure de dir el que vulgui. Aquesta guerra la vaig deixar apagada abans de l'estiu. No m'interessa perquè sóc la seva tieta i sóc l'adulta», insistia.

No dubtava a recordar els bons moments. «La meva neboda i jo hem tingut una relació estupenda. Era molt còmplice meva. Tenia menys confiança amb la mare i més amb la tieta».

Amb els anys, Alejandra «s'ha fet més gran i ara és molt còmplice de la seva mare. El millor que té és la frescor que té i que parla de tot, també de la seva tieta», matisava.

Per la seva banda, a la jove no li feia gens de gràcia que la seva tieta hagués revelat certs detalls del seu enfrontament.

«No m'ha agradat quan ha dit que he tingut problemes amb ella», ha comentat. «Hi ha hagut problemes per part de les dues, i ella sap el que ha passat».

«Entenc que estigui enfadada, però això s'ha anat de les mans. Això caldrà aturar-lo», ha reconegut públicament.

I és que sembla que tieta i neboda cada vegada es distancien més. «A mi no m'expliquen res, no ho sabia», comentava Alejandra sobre el recent fitxatge de Carmen per Sálvame.

«No em va trucar. Vaig escriure a la meva mare per preguntar-li. Tampoc em va sorprendre», afegia quan li preguntaven sobre el tema.

Carmen Borrego carrega amb duresa contra la seva neboda Alejandra

Per la seva banda, Borrego li replicava amb encara més força, i arribava fins i tot a titllar-la de 'desquiciada'.

«Vull liquidar això, li demano que digui públicament quin problema té amb mi perquè diu que ho sé i no ho sé», sentenciava la filla menor de María Teresa Campos.

«Jo sóc l'adulta, ella és una noia jove que sembla que aquest rotllo li ha funcionat, però a mi això no em va», ha rematat molesta.

«Crec que la meva presència li ha anat molt bé. Cada setmana parla de mi i això, si seguim, acabarà malament», li advertia directament. «A veure si la trasbalsada serà ella».

«Per a mi Alejandra és com una filla i l'he tractat com a una filla. S'ha fet gran i ha volat. Deixa'm si jo no t'he fet res», ha dit amb to més suau.

«No m'ha trucat per dir-me que té una nova parella. És la realitat», acaba retraient.

Mentrestant, Terelu Campos, que ja està al corrent de tot, no dóna crèdit a les paraules de la seva germana.

«Ho ha vist avui quan ho hem mostrat, imagineu-vos quan ha escoltat les paraules de Carmen», han informat a Viva la vida.

«Està fastiguejada. Em diu que està intentant assimilar el que està passant perquè ella creia que la relació estava anant bé i hi havia una intenció de generar bon rotllo».

Segons sembla, la mare d'Alejandra Rubio «no entén res del que està passant, està intentant entendre-ho i ho està passant malament».