Primer pla de Terelu Campos

Terelu Campos i Gustavo uneixen forces contra Carmen Borrego

La guerra al clan Campos segueix en plena ebullició

Una imatge val més que mil paraules, i Terelu Campos ha recorregut a aquesta expressió per a donar un revés a la seva germana, Carmen Borrego, on li fa més mal.

 

Des que Gustavo, el xòfer de María Teresa Campos, va decidir parlar en nom de la matriarca en una entrevista, la seva relació amb Terelu s'ha vist ressentida.

La col·laboradora de 'Viva la vida' es va mostrar molesta davant d'aquesta situació, ja que volia mantenir la seva mare al marge de la pressió mediàtica.

Carmen Borrego i Terelu Campos assegudes a plató
Carmen Borrego i Terelu Campos fa mesos que estan enfrontades | Mediaset

Just per això, tant Gustavo com María Teresa van decidir enganyar-la i no la van informar de l'exclusiva que estaven preparant.

Fonts de l'entorn més proper de Carmen Borrego comenten que hi va haver dues coses que li havien dolgut molt.

«La primera és que Gustavo, que consideren de la família, no li ho va dir abans de fer-ho i se'n va assabentar quan l'entrevista ja estava feta. Però el que sobretot l'ha molestat és que no ho hagi fet a la revista en què ella treballa».

Pel que sembla, María Teresa ja havia advertit a les seves filles que volia que el xòfer parlés i que fes públic tot el que Edmundo li havia fet passar durant els sis anys que va estar amb ell.

Terelu Campos fa les paus amb Gustavo després de la picabaralla

«Em segueixo mantenint en la meva postura. Crec que el silenci era el millor, per a no parlar de res i per a protegir la meva mare, però no puc decidir el que fan els altres», sentenciava Terelu força molesta.

«La gent pot pensar que soc una idiota, però aquesta idiota té uns principis que no se salta», remarcava. «Si demano als meus companys que no parlin de la meva mare perquè això l'altera, no ho faré jo».

María Teresa Campos a la porta de casa celebrant el seu 80 aniversari
María Teresa Campos no es posiciona a la guerra de les seves filles | Europa Press

«Els que parlen, que no em demanin que estigui d'acord amb ella», va dir fent una indirecta a Carmen. «Jo tinc claríssim que això de l'entrevista de Gustavo no m'ho van explicar perquè saben que si m'ho haguessin explicat, jo hauria fet tot el possible perquè no s'hagués dut a terme».

Així, Terelu explicava que es va assabentar de l'entrevista en qüestió quan ja s'havia fet. «Jo era al funeral d'una amiga i vaig rebre una trucada de Gustavo. Li vaig trucar i em va explicar que havia concedit una entrevista amb el consentiment de la meva mare».

Això va provocar un distanciament entre el xòfer i la primogènita de María Teresa Campos, tot i que ella assegurava que li seguia tenint molt d'afecte.

Carmen Borrego
Carmen Borrego segueix alimentant la polèmica | GTRES

«No tinc problema a dir que em vaig alterar quan vaig parlar amb ell, però alhora dic que Gustavo no és un simple xòfer. S'estima la meva mare i la meva mare se l'estima a ell».

A més, va assegurar que «tant Gustavo com ella havien estat molt de temps ajudant-se mútuament», en referència a l'estat de salut delicat de María Teresa, que ho ha passat molt malament aquests últims mesos, i més amb la tornada televisiva del seu ex, Edmundo Arrocet.

«Enmig de la conversa amb Gustavo, en què tots dos estàvem com feres, Gustavo em va demanar que no li fotés la bronca perquè ja li havia fotut la meva germana aquell mateix matí», sostenia culpant Carmen Borrego d'haver-li mentit.

Cosa que la col·laboradora no acabava d'entendre. «Després, ella va dir al seu programa que estava conforme amb l'entrevista».

Tot i això, sembla que Terelu i Gustavo ja han aconseguit arreglar les diferències. I ella ho ha deixat molt clar amb una imatge molt tendra que ha compartit a Instagram. Sens dubte, un revés molt dur per a la seva germana, que continua alimentant la polèmica des del plató de 'Sálvame'.

«Ell és el meu germà, per a les coses bones i dolentes… No sempre estem d'acord amb tot, però estimar és això!», ha escrit al costat de la instantània.