Alejandra Rubio i Terelu Campos

Terelu Campos la 'lia' en revelar el problema de salut de la seva filla Alejandra Rubio

Terelu Campos i Alejandra Rubio han viscut una petita trobada a 'Viva la Vida'

Terelu Campos, tertuliana i presentadora de Telecinco, és una de les persones més influents de la crònica social. Està sotmesa a molta pressió, però no és un fet que vingui d'ara: fa massa temps que dona explicacions. Assegura que mai no ha tingut una depressió, però reconeix que va haver de demanar ajuda quan era més jove perquè no podia avançar.

Terelu Campos ha parlat d'un problema de salut mental que va tenir i ha compromès Alejandra Rubio, que no en sabia res. La jove s'ha sentit una mica molesta perquè considera que hi ha certs temes que no s'han de fer públics. Alejandra era desconeixedora del sotrac que va travessar la seva mare i s'ha sentit incòmoda quan ha sortit a la llum a Viva la Vida.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos ha explicat una cosa que Alejandra Rubio no sabia | Telecinco

Terelu ha revelat a Viva la Vida, programa on exerceix de col·laboradora, que després d'assolir la majoria d'edat va tenir problemes. La salut mental és important, per això vol parlar del que va passar i intentar conscienciar la societat. «Jo quan vaig anar al psiquiatre, que per mi era una eminència, aquell home gran que semblava un alemany, em va canviar tot», comença dient.

Terelu, fent gala de la professionalitat que la caracteritza, ha destapat el que va passar i ha respost totes les preguntes d'Emma García. «A mi m'agafa la mort violenta del meu pare i hi ha coses que s'han quedat dins del meu cap i de la meva ànima», confessa sense pudor. Defensa que «tot passa per alguna cosa» i que els seus problemes de salut mental també tenien explicació.

Alejandra Rubio gaudeix d'una connexió especial amb la seva mare, però no s'ha sentit còmoda en parlar d'aquest episodi. La jove tertuliana és molt discreta i considera que hi ha detalls que s'han de quedar a la intimitat. Emma li ha comprès i ha volgut saber si ella també ha estat deprimida, i ha respost: «No he passat per això mai».

Terelu Campos sorprèn: «Pensava que em moriria»

Terelu reconeix que va estar força preocupada perquè sentia que s'estava quedant sense forces. Però el seu psiquiatre li va dir que estigués tranquil·la, que el problema de salut que tenia no li faria perdre la vida. «Em ficava al llit i pensava que em moriria», explica a Emma García sota l'atenta mirada d'Alejandra Rubio.

Terelu Campos plorant en un plató de televisió
Terelu Camois va perdre el seu pare quan era molt jove | Mediaset

Campos ha aconseguit que els seus companys de Viva la Vida guardin silenci mentre ella relatava l'episodi que va marcar la vida. «Jo no sortia de casa meva, no em movia i no em relacionava amb 19 anys, així que vaig estar en tractament un any». Tot això va passar mentre María Teresa Campos, matriarca del clan, triomfava als mitjans de comunicació.

Alejandra Rubio entén que el seu pare és una persona compromesa amb la feina i que ha de donar explicacions sobre certs temes. Però ha confessat que no sabia com reaccionar perquè era desconeixedora de tot allò que ha sortit a la llum. «Jo no ho sabia, no en tenia ni idea perquè mai no m'ho ha explicat», llisca la influencer.

Rubio prefereix ser prudent i no parlar en excés perquè no vol donar armes als seus enemics. «No sé com reaccionar perquè són coses molt privades, aleshores no sé. Són coses que no m'agrada parlar-les en públic perquè hi ha molta gent que no ho entén».

Terelu Campos explica la veritat a Alejandra

Terelu vol que el públic comprengui la importància de la salut mental. El problema que va tenir ella va ser molt seriós perquè no tenia força per sortir de casa seva. «Sembla que són ximpleries, però no ho són, són coses que et condicionen la teva llibertat», explica en un to seriós.

Alejandra Rubio ha descobert la veritat al mateix temps que els espectadors de Viva la Vida. La seva mare mai no havia parlat amb ella d'aquest succés perquè sap que és un tema realment complicat i dolorós. Afortunadament ja forma part del passat i si tornés a passar sap com solucionar-ho: demanant ajuda a especialistes.

▶️ Alejandra Rubio sufre una dolorosa enfermedad desde hace años y cuenta lo mal que lo está pasando