Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

Terelu Campos i les mil contradiccions en intentar protegir la seva mare

Terelu ha parlat de María Teresa Campos

Les filles de María Teresa Campos estan molt enfadades. Tant Carmen Borrego com Terelu Campos no han portat bé la publicació de la revista Diez Minutos del passat dimecres 1 de febrer, a la portada de la qual apareixia la matriarca del clan amb un evident deteriorament físic i visiblement més prima.

De fet, abans que sortissin aquestes imatges, Carmen va fer diverses trucades a les diferents capçaleres dels dimecres per impedir que aquest material es fes públic. Finalment, la revista va fer cas omís i va ser l'encarregada de publicar-les provocant un gran malestar dins de la família.

Terelu Campos al costat d'un arbre de Nadal
Terelu Campos ha parlat de la seva mare. | Europa Press

Terelu Campos i la defensa que crea controvèrsia

Per sorpresa de molts, la filla de María Teresa Campos va aprofitar l'altaveu que li proporciona un programa com 'Sálvame' per enviar-li un missatge als polítics: «M'agradaria dir-li a tota la classe política, a tots els polítics de tots els partits, que hem de protegir els nostres grans», començava dient.

«Aquests grans tenen dret a envellir dignament i que es cuidi la seva imatge, perquè ells no estan en situació de poder decidir si volen fer-se una foto o no», explicava amb certa indignació.

«Fem que aquests grans puguin tenir la dignitat de morir sense que ningú posi la seva imatge a cap portada d'una revista. I els companys de la premsa, aquells que són a les portes de les cases incansablement per treure'n una foto d'una persona vulnerable, espero que tinguin una mica de consciència», va concloure.

Un missatge aplaudit per alguns, qüestionat i criticat per altres, i que avui vull analitzar en profunditat, ja que aquest assumpte el vaig viure amb la mateixa Terelu Campos en primera persona fa només uns mesos.

María Teresa Campos i les seves filles han tingut diverses polèmiques
María Teresa Campos i les seves filles han tingut diverses polèmiques. | GTRES

Terelu no encerta la defensa de la seva mare

Encara recordo el juny del passat 2021, durant un dels programes de 'Viva la Vida', que vaig tenir una topada amb la filla de Maria Teresa Campos en directe després que ens posessin un vídeo sobre una entrevista (l'última) que havia concedit la seva mare a Kiko Hernández i que va publicar precisament la mateixa revista que ara critiquen.

En ella, la veterana comunicadora ja va protagonitzar alguna declaració fora de lloc, però que en cap moment donava peu a pensar l'abast de què realment estava succeint.

És per això que jo simplement vaig dedicar-me a comentar l'entrevista amb normalitat i recordo que Terelu es va posar com un basilisc, demanant-me que «no es parlés de la seva mare». M'ho va repetir diverses vegades i jo no entenia el perquè d'aquesta vehemència i aquesta manera tan feridora de dir les coses. Fins i tot va arribar a faltar-me al respecte (cosa que després vam solucionar).

Si realment hi ha una situació per la qual cal prendre certes mesures, per què un amic de Maria Teresa publica aquesta entrevista? Per què el programa emet aquesta entrevista? I el que és pitjor, per què sempre s'apunta al més 'dèbil' aleshores?

Entenc el dolor d'unes filles, i empatitzo amb això a més no poder, però en aquest cas em costa més. Tant una com l'altra (mare i neta inclosa) s'han espremut a elles mateixes i retroalimentat al màxim.

Ho han fet tant a la televisió com a revistes, i han accedit recentment a ser partícips, de forma directa o indirecta, del xou de 'Sálvame' protagonitzat per Gustavo, el xòfer de María Teresa Campos. Aquest suposadament hauria traït la matriarca filtrant informació a la premsa i gravant converses. I elles a plató, defensant-ho (no sigui que aquest es decideixi a parlar i canti la Traviata).

Tot és molt estrany, amb moltes contradiccions, i amb una dignitat que, per a mi i per a molts, està més que perduda. Digueu el que digueu, crideu el que crideu, l'audiència és sàvia i, sobretot, no és cega. Els diners no ho són tot.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp