Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Terelu Campos

Terelu Campos, protagonista inesperada de la gala dels Oscars 2019

El seu gif menjant-se una gran porra pel carrer ha aparegut als 'stories' de l’actriu Jessica Chastain

La nit més esperada i especial de Hollywood, com és la gala dels Oscar, ha tingut un toc espanyol aquest any. O millor dit, un sabor. I és que mentre es repartien premis entre el cinema estatunidenc a ‘España Twitter’ es feia viral la notícia que l’actriu Jessica Chastain havia pujat un 'meme' de Terelu Campus a una de les seves 'stories'.

Abans que comencés la nit dels Oscar 2019, l’actriu de ‘La noche más oscura’ va voler compartir al seu perfil d’Instagram el documental que tracta d’un dels esdeveniments més esgarrifosos dels Estats Units protagonitzar per Lorena Bobbit.

‘Las Campos’ arrasen a les xarxes socials

Els mitjans de comunicació han titulat de diverses maneres l’anècdota que tenia lloc just abans de l’inici de la gala dels Oscar 2019, i que té com a protagonista una de les escenes més famoses del 'reality' ‘Las Campos’. Un moment en el qual es pot veure a Terelu Campos menjant-se amb molta satisfacció una gran porra mentre passejava pel carrer.

[predef]app-catalunya-diari-159[/predef]

Amb unes grans olleres de sol i cabell llarg, l’instant en què la col·laboradora de ‘Sálvame’ degusta una porra pel carrer va fer-se viral en qüestió de minuts després de l’emissió de ‘Las Campos’. Tot i que en aquell moment no s’havia arribat a pensar que l’anècdota arribaria més enllà,  l’escena ha estat protagonista dels minuts previs de la gala més rellevant del cinema estatunidenc.

Terelu Campos
La imatge de Terelu que s'ha fet viral a la xarxa   | Telecinco

 

L’actriu Jessica Chastain recomanava al seu perfil d’Instagram el documental d’Amazon sobre Lorena Bobbit, qui va adquirir molta fama mundial després de mutilar el penis del seu marit als anys 90. A més de gravar-se a si mateixa explicant el fet,  l’actriu va utilitzar el 'gif' de Terelu Campos com a explicació gràfica de l’esdeveniment.

Va ser en aquell moment que les xarxes socials van començar a estar en plena ebullició, i molts usuaris de Twitter van preguntar-se com Chastain havia arribat a conèixer aquell 'gif' i, a sobre, a publicar-lo.

Terelu, a la premsa espanyola

El tema s’ha fet tan viral que fins i tot la premsa ha volgut oferir un espai a aquesta anècdota surrealista. El diari ‘El Mundo’ li ha dedicat un titular a aquest fet tan curiós: «Oscar 2019: un gif de Terelu Campos menjant-se una porra es cola a l’Instagram de Jessica Chastain». El diari ‘ABC’ també s’ha animat, i ha descrit el fet com una «connexió inesperada» entre les dues celebrities.

Haurem d’esperar a aquesta tarda per conèixer la reacció de la mateixa Terelu Campos davant el seu moment de glòria durant l’edició dels Oscar 2019, ja que segurament sigui entrevistada pels seus companys de plató de ‘Sálvame’.