Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

Terelu Campos revela per fi la seva relació amb un altre presentador de Telecinco

Terelu sorprèn els seus companys amb una revelació íntima

Terelu Campos sempre s'ha caracteritzat per ser una dona amb molt d'èxit entre els homes. Ha tingut un gran nombre de relacions, així com molts cors trencats. Una cosa que no ha canviat malgrat els seus 56 anys, ja que la gran de les germanes Campos encara aixeca passions.

Dimarts passat, al plató de Sálvame, Terelu va sorprendre revelant una de les seves conquestes. Un coqueteig amb un famós amb qui ara comparteix plató i que no té res a veure amb Pipi Estrada. Es tracta de Carlos Lozano, qui durant un temps va estar enamorat de la filla de María Teresa Campos.

Terelu Campos confessa la seva relació amb un company de Sálvame

Terelu va decidir seguir la carrera de la seva mare i dedicar-se al món de les telecomunicacions. Així, va fer els seus primers passos a la ràdio el 1984 fins que a la dècada dels 90 va fer el salt als programes de televisió.

María Teresa Campos ens presentava a la seva filla gran qui, ràpidament, va destacar a la premsa per les seves relacions sentimentals. La bellesa de Terelu va eclipsar molts dels seus companys de professió, com Carlos Lozano.

Terelu Campos
Terelu Campos recorda com va ser la seva relació amb qui ara és el seu company. | GTRES
 

El presentador així ho va confessar a Sálvame dimarts 5 de juliol passat deixant tothom bocabadat. Va passar quan tots dos van coincidir a Telemadrid, al programa Con T de Tarde, pel que sembla Carlos en va quedar enamorat, però Terelu el va rebutjar.

Mentre Lozano estava al capdavant de Sálvame Sandía, la bona sintonia entre tots dos va fer saltar les alarmes dels seus companys. Carlos es queixava de com havia lligat aquest estiu i la presentadora li contestava amb broma. «És que lligues? Això teu té delicte per com estàs de bo», feia broma la més gran de les Campos.

Captura de 'Sálvame Sandía' amb Carlos Lozano.
Carlos Lozano confessa que va intentar alguna cosa amb Terelu Campos fa uns anys. | Mediaset
 

«Jo res, com tu, estem igual, que ja et conec», li va respondre ell, provocant les rialles de la seva companya en saber el temps que fa que no manté relacions. «Que jo no he dit res!», afegia Terelu.

Alcayde va intervenir per assenyalar la bona relació i el 'tonteig' que existia entre els dos presentadors. La col·laboradora va suggerir que feien bona parella i que podrien intentar tenir una cita per veure si sorgia alguna cosa entre ells. Va ser llavors quan Lozano va confessar que ja havien tingut una relació sentimental fa temps.

Terelu Campos deixa a tots bocabadats: «Sí, hi ha hagut feeling»

Terelu Campos no sabia on ficar-se després de les paraules de Carlos Lozano. Aquest grau de sinceritat no se l'esperava, però el presentador encara va revelar molt més. «Quan jo estava treballant amb ella a Con T de Tarde ja hi va haver una cosa que jo vaig voler, però ella no va voler saber res», va explicar.

«No em va fer ni cas, i vaig dir: 'no insistiré', després va arribar Cristina Tárrega», va revelar Lozano, deixant clar com la valenciana va substituir Terelu. «Sou uns porcs tots», opinava la presentadora, atònita.

Carlos Lozano fa uns anys, amb més cabell
Carlos Lozano reconeix que té 'feeling' amb Terelu Campos. | GTRES
 

Per treure una mica de ferro a l'assumpte, l'exmodel va comentar que tot havia passat «feia dues dècades». Per la seva banda, la filla de María Teresa va preferir optar per continuar fent broma sobre això. «No m'ho va haver de dir bé perquè jo ni me'n vaig assabentar, ho vas fer fatal», va recordar ella sobre el que podria haver estat una de les seves conquestes.

«És que tenies molts pretendents», va intentar justificar l'ex de Mónica Hoyos, recordant els millors anys de la seva companya. Tot i això, ha deixat clar que entre els dos «sí, hi ha hagut feeling».

▶️ Descubre lo que pocos saben de Ana María Aldón, la mujer de José Ortega Cano

La cosa entre tots dos presentadors es va quedar aquí. Però deixant de banda si hi ha atracció o no, el que està clar és que hi ha una relació d'amistat excel·lent. Qui sap, potser després de dues dècades, Terelu acabi acceptant la proposició de Carlos Lozano.