Terelu Campos somrient

Terelu Campos trenca el silenci sobre el seu nou xicot i parla amb Alejandra Rubio

Terelu ha protagonitzat una entrevista amb la seva filla

Terelu Campos està demostrant una capacitat de resistència insòlita a la televisió. Se suposa que ho fa a canvi d'un gran sou que li paguen a Mediaset i no només per presentar programes.

Terelu aguanta estoicament cada tarda el desgast que suposa haver-se convertit en una de les estrelles de Sálvame. Ha de fer front al seu ex, Pipi Estrada. Va jurar que no volia tornar-lo a veure mai més i ara el té al plató gairebé cada tarda.

A més, li posen dia sí i dia també vídeos i comentaris retraient-li que ha tornat a Sálvame després de renegar amb duresa de l'espai. Terelu és, així, un personatge a qui ridiculitzar i, a la vegada, una presentadora que es posa de manera envejable al capdavant del programa. No sabem si és qüestió d'evolució mental i de maduresa o ho fa per pura necessitat econòmica.

Les espatlles de Terelu semblen cada dia més amples per suportar-ho tot amb un somriure i donant pas a publicitat. Aquesta actitud té la seva recompensa, ja que aquest divendres ha tornat a presentar el Deluxe, nou anys després de deixar-ho.

En aquest sentit, Terelu Campos també ha fet una cosa del que pocs l'haguessin vist capaç: buscar xicot en directe.

Terelu Campos i el xicot que vol per a la seva vida

Terelu Campos està decidida a ser la col·laboradora més popular de Sálvame. Per això, ha acceptat l'últim joc del programa: trobar-li un xicot en directe.

La filla de María Teresa Campos té clar com és l'home de la seva vida a l'etapa vital en què es troba. Així doncs, vol algú «que no s'estigui mirant tota l'estona com està de bo, que accepti que no soc un cos Danone».

Primer pla de Terelu Campos a 'Sálvame'.
Terelu Campos busca xicot i ho confessa sense pèls a la llengua. | Telecinco
 

També demana «que no sigui mut, però tampoc un pallasso, que tingui els fills criats, que no sigui un avorrit, que li agradi el carrer, els bars i els restaurants».

Terelu Campos vol l'home perfecte, tot i que té clar que a hores d'ara ja no acceptarà qualsevol cosa. A més, també ha volgut deixar clar que no necessita una parella, que ha après a estar sola. L'home que arribi a la seva vida, si arriba, s'ha d'adequar a allò que necessita.

Terelu també té paraules especials per a l'home més important de la seva vida.

És Alejandro, el pare d'Alejandra, amb qui ja no tornarà, però a qui té un afecte molt especial. «Està a l'equip especial dels homes de la meva vida. És un punt i a part».

L'entrevista més complicada de Terelu Campos

D'altra banda, Terelu Campos s'ha enfrontat a l'entrevista més important de la seva vida. Ha estat a Viernes Deluxe, on ha hagut de fer les preguntes més delicades a la seva pròpia filla, Alejandra Rubio.

L'entrevista, que ha aconseguit unes dades d'audiència notables, ha servit perquè Alejandra s'obrís les portes definitivament de Sálvame. La noia, qüestionada per asseure's al plató del qual tant ha renegat, s'ha mostrat molt segura, encara que també nerviosa perquè l'entrevistadora era la seva mare.

Captura de la portada del 'Deluxe' de l'entrevista de Terelu Campos i Alejandra Rubio.
Terelu Campos ha viscut l'entrevista més difícil de la seva vida. | Telecinco
 

D'aquesta manera, Terelu ha ajudat la seva filla, permetent-li que continuï, d'una manera o altra, a la televisió després de cancel·lar-se el programa en què col·laborava. Si Alejandra vol continuar vivint de la tele, la seva mare no dubta a fer el que calgui per ajudar-la.

Això sí, que es prepari a aguantar el que calgui. Com diu Terelu, «la televisió d'ara és completament diferent de la que es feia quan jo vaig començar».