Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano confessa als seus fills que ha fracassat i que es queden sense diners

Ortega Cano no s'esperava el que ha passat

Ortega Cano estava vivint uns dies de molta tranquil·litat, ja que sembla que està llimant asprors amb la seva dona en la crisi sentimental que viuen. Tot i això, no tot han estat bones notícies per a ell. Ha rebut una informació que li suposa perdre una quantitat important de diners.

El torero ha sabut, i així ho ha comunicat als seus fills, que l'obertura del seu museu s'endarrerirà.

Ortega Cano pateix un revés inesperat

El marit d'Ana María Aldón, davant de la seva complicada situació matrimonial, havia trobat un refugi. Sí, havia trobat en la posada en marxa del seu museu la taula de salvació per oblidar-se de tants problemes.

El mes de juliol passat va ser quan va sortir a la llum que Ortega Cano, després que obrís les portes el centre expositiu de Rocío Jurado, obriria el seu. Estarà situat a San Sebastián de los Reyes i realitzarà un recorregut per la qual ha estat la seva trajectòria professional. D'aquí que hi hagin exposat nombrosos vestits de llums, capots i altres objectes personals.

Gloria Camila i Ortega Cano
Ortega Cano tem que la seva filla, Gloria Camila, no pugui assistir a la inauguració | CatalunyaDiari

El de Cartagena està molt il·lusionat amb aquest projecte, en què està molt implicada també la seva filla. I estava feliç perquè es posaria en marxa aquest mateix mes d'agost, però ha rebut una notícia inesperada. Acaba de conèixer que l'obertura es retarda, per circumstàncies diverses, almenys fins al setembre.

Aquest contratemps no només l'ha fastiguejat pel que suposa econòmicament, sinó també per un altre motiu. En efecte, perquè és possible que Gloria Camila no pugui ser present a la inauguració si té lloc a finals del proper mes. El motiu és que ella a aquestes altures es trobarà participant en el nou reality de Telecinco: Pesadilla en el paraíso.

Ortega Cano té altres fronts oberts

El vidu de Rocío Jurado, a més del retard del museu i del conflicte amb la seva dona, té un altre greu problema. I aquest no és cap altre que està quedant seriosament en dubte a la docusèrie de Rocío Carrasco.

En els darrers capítols de la producció s'ha revelat que ell, de vegades, no va tractar bé la cantant. Vaja, que no tenien la relació idíl·lica que tothom creia. I és que, com ha narrat Ana Jurado, «José tenia un problema i tots ho sabien».

«Per aquest problema, hi havia vegades que no hi havia qui l'aguantés».

Fins i tot ha sortit a la llum que ell va arribar a expulsar la que era la seva parella de la finca Yerbabuena diverses vegades. Carrasco ha explicat: «La fa fora per discussions».

«Ell sap perfectament que no es va portar com s'havia de portar, que moltes vegades va ser un gos. Bé, gos no, per respecte als gossos. Va ser molt mala persona i ho sap, i ha de viure amb això».

Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta
Ortega Cano trist pel retard de l'obertura del seu museu | TELECINCO

Això no és tot, també s'han comptat des de les seves absències durant dies de la casa familiar sense que ningú sabés on era. I, de la mateixa manera, que no va aportar ni un euro perquè la xipionera pogués afrontar la despesa econòmica que va suposar el tractament a Houston.

Amb tota aquesta informació està quedant en evidència i més que ho farà amb les noves entregues de la docusèrie. Potser per aquest motiu, els últims dies ha fet unes declaracions públiques sol·licitant que regni la pau a la família Mohedano. És la seva manera d'intentar posar fi a la producció esmentada i al testimoniatge de Rocío.