Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Amelia Bono

Amelia Bono parla del seu nou nadó i explica per què el seu cos està canviant tant

Amelia Bono està gaudint d'un moment especial

Amelia Bono està acostumada a lluitar contra certs rumors perquè la seva família és una de les més influents del país. El seu pare ha fet història en la política, així que la premsa fa molt de temps que retransmet tots els seus moviments. La seva separació de Manuel Martos va ser realment sorprenent, ningú no esperava que tinguessin problemes.

Amelia Bono, conscient de la seva rellevància pública, va advertir d'alguna cosa: continuaria veient el pare dels seus fills, no volia perdre la relació. El temps ha demostrat que estan realment enamorats, per això ningú no ha estranyat la reconciliació. Tenen quatre nens junts i per a ells era fonamental que els petits de la casa no notessin cap canvi.

Amelia se sent molt còmoda a les xarxes socials, de fet ha estat imatge de marques amb força pes en el mercat nacional. Per això ha utilitzat el seu compte d'Instagram per parlar del nou nadó i ha deixat una cosa clara: no existeix. No té intenció de quedar-se embarassada, tot i que està en un moment fantàstic.

Primer pla d'Amelia Bono
Amelia Bono no vol un altre fill | Europa Press

Amelia ha explicat que el seu cos ha canviat perquè està menjant una mica més, cosa que l'apassiona perquè era necessari. Sempre ha estat molt prima i guanyar uns quilos li ha anat bé, però no és veritat que estigui esperant un fill. Fent gala de la sinceritat que la caracteritza, l'empresària ha enviat un missatge als seus seguidors.

«M'he aixecat amb molts missatges privats i al meu mur: no estic embarassada ni ho estaré, ja he cobert la meva quota», comença dient. «Si em veieu més grassoneta, bé, perquè sempre em dieu que estic molt prima, però no estic embarassada». Aquestes paraules les va escriure fa uns mesos, però els rumors no han parat i el públic continua especulant.

Amelia Bono comparteix el moment que està vivint

Amelia sempre ha tingut una relació fantàstica amb la premsa, perquè va amb la veritat per davant. Ningú l'ha pogut agafar en cap mentida, perquè per a ella el que és fonamental és l'honestedat. I porta a la pràctica els seus principis. Quan es va separar de Manuel va prometre que no hi havia res ocult, simplement necessitaven recuperar certs sentiments.

Bono s'ha reconciliat amb el marit, no van arribar a signar els papers del divorci i tot ha estat molt més senzill. Estan vivint un moment molt dolç i no tenen res a amagar, així que la filla del polític comparteix certs detalls a les seves xarxes. Recentment ha publicat una foto molt especial, ja que demostra que han recuperat el temps perdut.

Amelia Bono i Manuel Martos
Amelia i Manuel estan passant per una bona etapa | GTRES

La nora de Raphael s'ha convertit en el rostre més desitjat de la crònica social, especialment al sector de la moda. Els experts asseguren que té un gust excel·lent, de fet tots els vestits que porta es converteixen en tendència i s'esgoten del mercat. El millor és que segueix sent igual de propera, per això té tant d'èxit i tots en parlen bé.

Amelia Bono ha fet el millor per als seus fills

Amelia coneix com funciona la premsa, així que quan va prendre la decisió de separar-se va escriure un petit comunicat. «Després de 15 anys, Manuel i jo hem pres la difícil decisió de separar-nos com a parella, però seguirem junts pels nostres quatre tresors». El matrimoni sempre ha mirat pel benestar dels petits de la casa, i per això han reconduït tan ràpid la situació.

Bono ha publicat una imatge amb el seu marit que demostra que estan passant una etapa meravellosa. Estan de vacances en una destinació idíl·lica, gaudint d'amics propers i passant temps amb els seus fills. Cap paparazzi necessita perseguir-los perquè ells ho retransmeten per les xarxes per evitar persecucions.