Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Urdangarin

Irene Urdangarin, sense paraules en comprovar que el problema del seu pare no té cura

Irene Urdangarin s'ha espantat en veure'n les conseqüències

Irene Urdangarin forma part d'una de les famílies més influents del país, per això és al punt de mira constantment. S'ha acostumat a estar en boca de tothom, encara que de moment no assimila que la premsa parli tant dels seus pares. Iñaki no ho està passant bé, mai no ha tingut bona fama i, després del seu divorci, la separació ha anat a pitjor.

Irene Urdangarin sap que la revista Diez Minutos ha enxampat l'antic duc de Palma plorant amargament dins un cotxe. Segons ha sortit publicat, Iñaki té un assumpte mèdic que de moment és incurable: ha de lluitar contra l'ansietat. Està sotmès a molta pressió, els rumors no cessen i no sap què fer per frenar.

Irene està en una situació privilegiada perquè viu a Ginebra amb la seva mare, un lloc força segur al qual cap mitjà no pot accedir. Hi ha periodistes pel carrer, però no gosen fer preguntes o fotografies perquè la seguretat és extrema. La urbanització on resideix la neta del rei és una de les més discretes de Suïssa, per això és tan cara.

Muntatge fotogràfic d'Iñaki Urdangarin i la seva filla, Irene
Irene Urdangarin dona el seu suport al seu pare, Iñaki Urdangarin | CatalunyaDiari

Irene s'ha quedat sense paraules perquè ha descobert que l'exmarit de la seva mare haurà de continuar lluitant. No ho està passant bé, ha demanat ajuda als seus per superar la sotragada i s'ha trobat una resposta sorprenent. Els seus fills li han donat la mà, encara que abans li van demanar explicacions per entendre el seu comportament.

Irene és un dels membres més destacats de la família reial, un dels pocs que pot presumir d'estar completament neta. Mai se n'ha conegut res de dolent, tot al contrari: és responsable i està centrada en els seus estudis. Té una connexió especial amb la seva mare, per això es va posicionar al seu costat després de la separació.

Irene Urdangarin accepta que els metges han d'actuar

Irene, tot i ser la petita del clan, és molt protectora i sap que un dels seus germans s'ho està passant realment malament. Estem parlant de Juan, que li va costar acceptar que els seus pares se separarien després de l'aparició d'Ainhoa Armentia. Segons la periodista Pilar Eyre, el noi va haver de posar-se en mans d'especialistes perquè no entenia què estava passant.

Fotomuntatge Juan Urdangarin i Irene Urdangarin
Irene coneix la situació del seu germà, Juan | ESPAÑA Diario

«Ha estat el que més ha patit per la situació paterna i ha rebut ajuda professional», va explicar Pilar Eyre després del divorci. L'ex de la infanta Cristina ha fet el que és impossible perquè la seva família no pateixi i ha aconseguit una cosa complicada. La situació es va assentant de mica en mica, tot i que ell segueix amb la mateixa pressió i amb les mateixes preocupacions.

Iñaki ha acceptat que la seva anomalia de moment no té solució. De fet, ara és al punt més fort. Els mitjans estan jugant amb la seva vida sentimental i, fins que els rumors no cessin, el tractament no funcionarà. Està acostumat a rebre atacs, però des que va començar a sortir amb Ainhoa Armentia la situació ha empitjorat.

Irene Urdangarin compta amb el suport de les seves cosines

Irene té un perfil semblant al d'Elionor i Sofia, per això té tan bona relació amb elles i passen més temps juntes del que sembla. Les netes del rei emèrit són extremadament discretes, de fet no ha sortit cap escàndol protagonitzat per elles. Són víctimes col·laterals dels moviments de la seva família, però mai prenen el timó del conflicte.

L'exmarit de Cristina de Borbó té prou motius per estar orgullós de la seva filla. Ha aconseguit guanyar-se el respecte del públic i, sobretot, de la premsa; cap mitjà no traspassa els límits per afecte i comprensió. És massa jove i s'ha hagut de fer càrrec d'una situació que no li correspon.