Terelu es trenca en directe recordant a David Flores: 'Em tallava per dins'

La col·laboradora s'ha mostrat més sincera i contundent que mai a 'Viva la vida'

Com cada cap de setmana, Terelu Campos ha acudit al programa 'Viva la vida', on col·labora. I allí s'ha vist en la necessitat i en l'obligació d'analitzar el desè episodi de la docusèrie de Rocío Carrasco, on aquesta, entre altres coses, relata el casament amb Fidel Albiac, que va estar entelat per l'absència del seu fill, David, a qui el seu pare i exmarit de Rocío, Antonio David, va impedir que hi anés. Així doncs, la filla de Maria Teresa Campos ha explicat aquesta circumstància tan singular i no ha pogut evitar emocionar-se, perquè el fet que el jove no assistís al casament va ser un cop molt fort per a la seva progenitora, així com per a tothom que se'ls estima, tant a ella com a ell.

David Flores, el gran absent

D'acord amb el que es relata a la docusèrie, David no va acudir al casament de la seva mare. No ho va fer perquè, entre altres coses, Antonio David no el va retornar a Rociíto. Aquesta va prendre les mesures legals perquè l'hi lliurés i se li va donar la raó, però això mai va passar. Una circumstància que va fer que David, que estava molt il·lusionat amb l'enllaç de la seva progenitora i Fidel, no hi fos present. Però va ser en contra de la seva voluntat i de la de Carrasco, tot i que Antonio David ha reiterat que el menor no hi estava convidat. Qui si no no hi estava convidada era Rocío Flores, la primogènita de la núvia. I és que estaven separades des que la menor li va propinar una pallissa.

La gran de les Campos parla del casament

Terelu ha parlat de l'enllaç de Rocío a 'Viva la vida'. Hi va anar amb la seva família, i la va omplir de felicitat veure perquè com la seva amiga feia realitat el seu somni. No obstant això, ha reconegut que per a la núvia i per a tots els que se l'estimen va ser molt dur que David Flores no assistís al casament. Ha manifestat: «Nosaltres sí que sabíem per què no hi eren aquests nens, però no veure el meu David allà... va ser molt dur, i més sabent que no el van deixar anar-hi, perquè no el van deixar». I ha afegit: «Hem callat durant molts anys [...]. A la Rocío li van arrabassar el nen, que estava com boig amb aquest casament».

Terelu es desfà en directe

Com ja ha dit en més d'una ocasió, sentia i sent un gran afecte pel fill petit de Rocío Carrasco. Precisament per aquest motiu, quan ha recordat que al nen no el van deixar anar al casament de la seva mare, s'ha emocionat. I s'ha sincerat respecte al patiment que li va produir aquesta circumstància: «Em vaig trencar per dins perquè sabia que el nen no ho viuria. Li van arrabassar la felicitat. Mira que hauria gaudit, al casament. Quina frustració».

Finalment, tot i que sol ser molt cauta i evita ficar-se en controvèrsies, Terelu ha carregat contra Antonio David. I al mateix temps ha defensat la seva amiga, Rocío Carrasco, perquè sempre se la critica com a mare. «Es parla d'estimar els fills i no es qüestionen altres persones que es donen cops al pit d'estimar un fill», ha manifestat amb contundència.


Comentaris

envia el comentari