Terelu Campos al plató de 'Viva la vida'

Enxampen Terelu Campos en una cita amb una altra cara de Telecinco

Pot ser que la filla gran de María Teresa hagués tornat a trobar l'amor

La col·laboradora de televisió Terelu Campos es troba vivint un moment molt feliç, i encara que està patint per la sèrie de la seva amiga Rocío Carrasco, està pletòrica. Primer, perquè té un interessant repte entre mans com és ser concursant de la nova edició de 'Masterchef Celebrity' i, segon, perquè es rumoreja que podria haver tornat a trobar l'amor. I és que s'ha sabut que ha estat sopant amb un home que també és molt famós a Telecinco. De qui es tracta? De Juan Luis Galiacho, el seu company a 'Viva la vida'.

L'inici del 'feeling'

El fet de compartir plató cada cap de setmana és el que ha portat al fet que la filla gran de María Teresa Campos i l'esmentat col·laborador hagin connectat. I no només és que es porten bé sinó que, de forma progressiva, han anat flirtejant darrere de les càmeres i també davant d'elles. En un primer moment, tothom es va prendre de broma aquest 'tonteig' evident entre la presentadora i el periodista d'investigació, però, a poc a poc, la cosa ha anat a més.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fins i tot en l'esmentat programa es va començar a donar-li protagonisme a aquest 'romanç', fins i tot se'ls va arribar a realitzar un test de compatibilitat sentimental que va deixar clar que la seva possible relació podia funcionar. I precisament per aquest motiu, van acabar animant-se a tenir una cita. Ambdós van anar a sopar sols i no van dubtar a compartir la imatge d'aquest moment a tot el món.

Terelu Campos i Galiacho en una conferència a 'Viva la vida'
Terelu Campos i Juan Luis Galiacho tenen un evident flirteig| Telecinco

Queden una tercera vegada

Per a molts, això entre Terelu Campos i Juan Luis Galiacho no era més que un bon rotllo entre companys, però, sembla que els que pensaven així estaven equivocats. I és que avui el diari 'La Razón' ha revelat que han sigut enxampats novament tenint una cita, és més, sembla que és la tercera vegada que queden, almenys que se sàpiga. D'aquesta manera ho ha donat a conèixer a l'esmentat diari una persona que treballa amb ells en el citat programa de Telecinco.

En concret, en aquest mitjà es recullen unes declaracions de l'esmentada font en què ve a exposar el següent: «Tots pensem que el flirteig existeix, però ells són molt discrets i no deixen anar peça. Han quedat diverses vegades a sopar i es compenetren molt bé». De la mateixa manera, ha assenyalat: «Juan Luis és un home molt seriós i tot un cavaller, dels que li agraden a Terelu. Els dos es mereixen ser feliços. Ella no ha tingut sort en l'amor i a ell no li hem conegut una parella estable».

Possible confirmació del romanç

De moment no se sap més sobre la presumpta relació que han iniciat els col·laboradors del programa de Telecinco, així i tot a 'La Razón' ve a deixar caure que estan tan encantats amb aquesta que fins i tot podria haver-hi pròximament la confirmació d'una relació de forma pública, és més, s'arriba a plantejar que l'oficialització del romanç podria fer-se públic a través d'una publicació en una revista del cor. Malgrat això, caldrà esperar per sortir de dubtes al respecte.

El 'feeling' entre ells ha estat més que notable des d'un primer moment, però hauran de ser els protagonistes els quals revelin si aquest ha anat a més o no. En cas de ser cert el romanç, Terelu Campos hauria tornat a trobar de l'amor després de diversos anys sense parella, ja que va ser el 2015 quan va trencar la relació de dos anys que mantenia amb José Luis Valenciano, a qui va conèixer a través de l'esport, arran de què ell es convertís en el seu professor de boxa.