Terelu reapareix per a reivindicar la lluita contra el càncer

La periodista va acudir a la presentació de la darrera campanya d'Ausonia i l'Associació Espanyola contra el Càncer a Madrid

Terelu ha estat molt crítica amb la cobertura dels mitjans sobre el 'Caso Alcàsser'
Terelu ha reaparegut per una bona causa | TELECINCO

Terelu Campos és una altra des que va decidir abandonar 'Sálvame'. La filla de Maria Teresa Campos va optar fa uns mesos per apartar-se del món més actiu de la televisió i, en l'actualitat, només se la pot veure algun cap de setmana com a col·laboradora a 'Viva la vida'.

El mateix passa amb la seva vida social, la qual, ha minvat des que va prioritzar la seva salut i tranquil·litat. Ara bé, si es parla de càncer i, especialment, de lluita contra aquesta malaltia, no hi ha ningú millor que ella per a reivindicar aquesta causa. 

Campanya d'Ausonia i l'Associació Espanyola contra el Càncer a Madrid

Per aquest motiu, Terelu va decidir reaparèixer aquest passat dimecres a la presentació de la darrera campanya d'Ausonia i l'Associació Espanyola contra el Càncer a Madrid. Cal recordar, que la periodista ha patit un càncer de mama en dues ocasions i que, de fet, en l'última operació del novembre de 2018 es va haver de sotmetre a una doble mastectomia.

La seva lluita contra el càncer no ha estat fàcil i, per aquest motiu, sempre se la pot veure col·laborant en aquest tipus d'accions que, a més de promoure la investigació, treballen per visibilitzar aquesta malaltia. En alguna ocasió, Terelu ha explicat la dura batalla per la qual ha hagut de passar i, de fet, ha confessat que: «He vist l'infern, no tornaré a ser la mateixa». Actualment, la periodista es mostra molt recuperada i tranquil·la en una nova etapa allunyada de l'estrès i les dures crítiques de 'Sálvame'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maravilloso conocer a Hugo!!! Cuanto talento !! #hugo#gottalent

Una publicación compartida por TERELU CAMPOS OFICIAL (@terelubcampos) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari