Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio al plató de La isla de las tentaciones

Revés per a Terelu: Alejandra Rubio renega del cognom de la família

La jove assegura no sentir-se part del clan i vol formar el seu propi camí lluny d'elles

Alejandra Rubio acaba de donar un gran disgust a la seva mare i a la resta del clan de les Campos. I és que la jove ha anunciat que no se sent una d'elles. Així, la filla de Terelu deixa molt clar que ella prefereix allunyar-se del cognom de la seva àvia i la fama que comporta, per obrir-se el seu propi camí.

La filla de Terelu Campos assegura que ella no està en la mateixa sintonia. «Són la meva família, jo també porto el cognom Campos. No em vull allunyar per mal, perquè elles són unes professionals, però també vull formar el meu camí».

«Tinc molt lluny el Campos. Jo soc més Rubio», afegeix tirant cap al costat de la seva família paterna. «Ens fiquen a totes en el 'pack' i cadascuna és diferent», ha recalcat.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Alejandra també ha opinat sobre el fet que la seva mare, la seva tia i la seva àvia venguin la seva vida als mitjans. «Jo crec que elles expliquen la seva vida en general. Si tenen aquests titulars més negatius, serà perquè en aquest moment estan passant per una situació difícil».

«Som diferents i per això et dic que no es pot comparar. Cadascuna té la seva personalitat; a la fi soc la petita i soc molt diferent d'elles», ha recalcat la jove. «És el que s'ha dit sempre, però jo de drames zero», diu amb tranquil·litat.

No obstant això, malgrat que assegura no voler 'drames' amb la seva família, aquestes impactants declaracions hauran revolucionat bastant a la resta del clan.

Què opinarà María Teresa Campos que la seva neta preferida no vulgui seguir amb el seu llegat? I, no només això, sinó que no vol saber res sobre un cognom que ella ha defensat a foc durant moltíssims anys de professió.

Terelu Campos, indignada amb la seva filla

Sembla que Alejandra no comparteix del tot les idees de la seva família materna. Un fet que ja ha deixat ben palès amb els seus continus enfrontaments públics amb Carmen Borrego.

Tia i neboda no acaben d'encaixar, i s'han embrancat en més d'una ocasió al plató de 'Viva la vida'. Allà, es veuen obligades a compartir pantalla, el que no acaba de fer-los molta gràcia.

És més, a Borrego se l'ha acusat de tenir enveja de l'èxit de la seva neboda. Un tema que ella mateixa ha desmentit. Recentment, sembla que Carmen tampoc li perdona a la seva germana que no hi hagi intercedit per ella després que Torito l'hagi avergonyit públicament.

El col·laborador més divertit del programa d'Emma García, sempre ve disposat a fer de les seves en plató. I el cap de setmana passat es va acarnissar amb les Campos. Així, no dubtava a sacsejar tant a Alejandra, qui va acabar mostrant més del compte i abandonava el plató plorant, com a la seva tia.

Borrego, per la seva banda, sortia furiosa després de l'incident i estavellava el micròfon contra el terra en un rampell. Davant aquest panorama, Terelu Campos sortia a donar la cara per la seva filla, i trucava a la direcció per demanar que es respectés la seva imatge.

Encara que, no va fer el mateix per la seva germana. És més, mare i filla protagonitzaven un moment bastant tens aquest mateix cap de setmana quan a Alejandra li tocava entrevistar la seva mare.

Una ocasió que la jove va aprofitar per llançar alguna pregunta bastant incòmoda a Terelu, el que potser ha donat peu a les seves recents declaracions.

«Per què a les Campos us agrada tant el drama?», li preguntava de manera directa a la seva progenitora. I, Terelu, visiblement molesta, li responia de manera contundent.

«Aquesta pregunta em molesta perquè crec que no és veritat, i li estàs donant arguments a persones amb molt mala llet per acollir-se a això».

Haurà estat aquest el motiu que ha portat a Alejandra a desmarcar-se definitivament del cognom Campos?

Així tot, sembla que els enfrontaments dins dels clans familiars més importants del nostre país estan a l'ordre del dia.