YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Apareix un testimoni clau: «Vaig veure a Antonio David pegar-li a Rocío Carrasco»

L'aparició d'aquest testimoni podria complicar la situació judicial del col·laborador

Fins ara eren dos testimonis que explicaven les seves versions d'uns mateixos fets. L'opinió pública i com és just, s'ha posicionat de la banda de Rocío Carrasco, perquè quan una dona denuncia maltractaments mai es pot qüestionar el seu relat.

D'altra banda, Antonio David Flores intenta guardar silenci i sobreviure amb els escassos col·laboradors que li donen suport a la televisió, segurament per amistat, encara que sàpiguen que el que estan intentant defensar no se sosté per enlloc. No obstant això, ara l'únic que hi havia eren paraules i algunes proves que Rocío no hi hauria aprofitat, però que ara, poden ajudar i molt.

Recordem que el curs judicial entre Rocío Carrasco i Antonio David no està tancat i es va aturar fins que alguna de les parts pogués presentar proves que fessin seguir amb la causa. Ara, la sèrie-documental de Carrasco podria reobrir la causa i que, a més, podria acabar sentenciant a favor seu si aporta tots els documents i proves gràfiques de tot el que ha narrat a la televisió. A més, avui hem conegut un testimoni clau, que parlant a la televisió, i està ajudant judicialment a la filla de Rocío Jurado.

Ens estem referint a un fotògraf anomenat Antonio i que és conegut en el seu terreny professional com a Chori. Aquest s'ha presentat a Carlota Corredera, situant a l'audiència i explicant que ell era un dels fotògrafs de capçalera de la cantant i també de la seva filla Rocío, a la qual va estar seguint quan va estar vivint a Argentona. Això va fer que el periodista gràfic passés moltes hores al costat d'Antonio David i Rocío i, per aquest motiu, va acabar presenciant situacions molt complexes que avui podríem definir com a reveladores.

Chori ha explicat que un dia quan Antonio David i Rocío van acudir a l'hospital perquè ella fes una rehabilitació per l'accident que va patir a Mataró, va presenciar una escena dantesca i que ve a corroborar els episodis de maltractaments que ha relatat la protagonista als primers lliuraments del seu documental. El convidat no ha tingut problema a narrar com recorda aquest dia i que, segons sembla, se li ha quedat guardat a la retina fins avui dia.

Segons el seu testimoni, va veure a Antonio David i Rocío parlant acaloradament i, per alguna cosa que desconeix, aquesta conversa acalorada va acabar amb el col·laborador propinant una plantofada a la seva xicota, deixant-la en una situació total d'indefensió i sense saber lògicament, com reaccionar.

No s'entén el seu silenci

Sembla que aquests fets van succeir l'any 1995 i, per tant, no s'entén que hi hagi estat vint anys en absolut silenci i callant aquest testimoni que esdevé crucial per al curs legal de tots dos. Sorprèn encara més que no denunciés això quan va saltar a la llum pública que es duia a judici la relació de tots dos. A més, recordem que la causa es va haver de paralitzar per falta de proves.

Unes proves que fan jugar a Rocío Carrasco en desavantatge, i que la porten a ser víctima d'un maltractament invisible i que és molt difícil de poder provar davant un jutge. Per estrany que sembli això, molts experts asseguren que el cas de Carrasco no és aïllat i que moltes dones no aconsegueixen convèncer els jutges per falta de proves, que testimonien el que ha passat.

Ara, el testimoni de Chori podria servir per reobrir el cas i fer que Rocío Carrasco i Antonio David tornin a seure als jutjats i ara sí, amb proves que posarien a l'extertulià de 'Sálvame' en una tessitura molt complicada i amb poques opcions de sortir impune d'aquestes acusacions. Així tot, a hores d'ara només hem vist dos dels dotze capítols de la sèrie i, per tant, encara falten moltes coses per explicar i que poden fer girar la situació cap a racons insospitats.


Comentaris

envia el comentari