Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de l'exterior dels estudis de TV3

Neix una nova televisió a Catalunya: Teve.cat

Tv3, a punt d'arribar als 40 anys de vida, tindrà una nova competidora entre els mitjans catalans

Logotip de teve.cat
Neix Teve.cat, una nova televisió privada en català | Teve.cat

El món audiovisual català està a punt de tenir un nou actor dins l'àmbit de la televisió gràcies a l'arribada d'una nova televisió, batejada com a Teve.cat, i que començarà les seves emissions a partir del dilluns vinent, dia 27 d'abril

[predef]catdiari-grup-de-facebook-580[/predef]

L'arribada d'aquesta nova televisió podria posar contra les cordes TV3, ara que s'apropa als 40 anys de vida, després de dècades sense gaire competència en català dins les nostres fronteres. Fins ara, 8tv, que actualment està pràcticament desapareguda, i les televisions locals i d'àmbits més territorials havien sigut les úniques en enfrontar-se a TV3 per aconseguir un tros d'aquest pastís.

Des de dilluns, Teve.cat ocuparà la freqüència fins ara ocupada per El Punt Avui TV, i serà un nou intent de la televisió privada de fer-se un lloc entre els catalans als seus televisors, cosa que fins ara no ha ocorregut. 

Els presentadors: Aposta per l'experiència i també per la joventut

El responsable d'aquesta nova televisió és en Nicola Pedrazzoli, conseller delegat de l'antic Canal Català. Presenta aquesta nova oferta com una televisió en català que defensa «entreteniment, debat i actualitat», i recupera noms importants dins la televisió en català dels últims anys. Entre ells destaca en Carlos Fuentes, qui va presentar 'Ara i aquí', un dels programes més vistos de TVE-Catalunya fins que va ser acomiadat. Ara presentarà 'Catalunya Opina'. 

Val a dir que aquest programa tindrà una segona versió, 'Catalunya Opina #Youth', més enfocada al públic jove i presentada per Sergi Àlex, un candidat a 'Gran Hermano 18' i periodista que busca fer-se un lloc en el complicat món de la televisió.

Ares Teixidó és una altra de les noves presentadores d'aquest canal i un dels noms més coneguts pel públic gràcies a la seva participació també en canals d'àmbits estatal com ara Telecinco. A Teve.cat, la lleidatana presentarà l'espai '#Queda'taCasaAmbAres, on s'analitzarà els personatges de més actualitat durant les nits. 

Albert Lesán, per la seva banda, ja té certa experiència a la televisió gràcies a la seva participació a Canal Català, i en aquest nou canal presentarà 'Zippi Zapping', que com bé diu el seu nom, serà un programa de zàping d'altres cadenes. 

'Sense control' serà un magazín presentat per Elena Batista i Nacho Encinas, dos noms fins ara no gaire coneguts per al gran públic però que buscaran fer-se un lloc al món de la televisió.