IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les trobades de Letícia amb un escriptor d'amagat de Felip

La reina podria haver proporcionat informació del seu entorn a un escriptor

La reina Letícia als Premis Princesa de Girona
La reina Letícia podria haver mantingut trobades amb l'escriptor Leonardo Faccio | Catalunya Diari

Està clar que la reina Letícia ha estat, és i serà un dels personatges més buscats per la premsa. Els seus aspectes més privats no paren de sortir a la llum, ja sigui per confessions del seu entorn o per biografies com la de Leonardo Faccio.

La dona del rei sempre està a l'ull de l'huracà, en el focus mediàtic de molts mitjans de comunicació que es desesperen per aconseguir l'exclusiva més buscada. El que molt poca gent sap, és que Letícia hauria estat còmplice en alguna ocasió d'alguna informació que s'ha revelat d'ella mateixa.

En breus sortirà a la llum una nova biografia de la reina que ha provocat una certa controvèrsia, ja que l'obra es va anunciar fa temps però la editorial va negar que estiguessin treballant. El llibre està escrit pel biògraf Leonardo Faccio. 'La reina impacient (Debat)' pot sortir a la llum en les pròximes setmanes.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La possible traïció de Letícia

No és una biografia qualsevol, ja que ve amb un interès especial després de la gran confessió del seu autor. L'editorial de l'obra ha confirmat a 'Vanitatis' que l'autor ha mantingut diverses trobades amb la reina, qui li ha pogut proporcionar informació a Faccio. En cas de ser cert, això seria vist com una traïció aFelip, ja que aquest sempre ha intentat protegir la seva dona, evitant qualsevol tipus d'informació que pogués perjudicar-la. El seu matrimoni podria estar en joc.

Aquesta revelació suposa una gran polèmica a la Casa Reial, ja que segons els mitjans, Zarzuela ha negat que això sigui cert. O menteix l'entorn de Letícia o menteix l'editorial i l'autor.

Leonardo Faccio ofereix una completa radiografia de la personalitat de la reina així com la seva evolució al llarg del temps alguna cosa en el que segons l'editorial de l'obra hauria col·laborat Letícia, ja que podria haver quedat amb el biògraf en més d'una ocasió. En cas de ser cert, Letícia podria tenir conseqüències, ja que hauria traït a la seva família, ajudant a explicar tots els secrets més ocults del seu entorn i del seu passat.


Comentaris

envia el comentari