Tinet Rubira, productor d’’Operación Triunfo’, publica el sou dels concursants

Aquesta revelació s’ha convertit en trending tòpic a Espanya

 
Tinet Rubira publica a Twitter el sou dels concursants d''OT'
Tinet Rubira publica a Twitter el sou dels concursants d''OT' | GTRES

Els preparatius per a ‘Operación Triunfo 2020’ han començat i s’han iniciat els càstings per trobar la nova estrella musical d’aquest any. Només a Barcelona són 2.000 persones les quals volen aspirar a ser guanyadores d’aquesta edició. Mentrestant, els sous dels concursants de les passades gales del ‘talent show’ s’han fet públics a Twitter. El responsable ha estat Tinet Rubia, productor del concurs, qui s’ha volgut sincerar i explicar el poc èxit que han tingut les darreres gires de les anteriors edicions d’’OT’.

Tinet Rubira fa públics els sous dels concursants d’’OT’

Així doncs, la primera persona a fer referència a les quanties econòmiques va ser Lola Índigo, qui mesos enrere va explicar a ‘La Resistencia’ que el sou rebut per cada concert no era desmesurat. Fruit d’aquesta declaració, Rubira ha volgut parlar de les complicacions de dur a terme una gira i ha posat sobre la taula les xifres que guanyen els concursants.

Davant les preguntes de la premsa sobre l’èxit de seguiment que està rebent ‘OT 2020’, el productor del ‘talent show’ va respondre a les preguntes sobre el fracàs de la darrera edició. Cal recordar que alguns recitals van haver de ser cancel·lats, i que alguns concerts van canviar d’emplaçament pel reduït nombre d’assistents. D’aquesta manera, Tinet Rubira va explicar que «dels concerts de la gira d’’OT 2018’ van vendre’s 100.000 entrades, unes 6.600 per concert».

A més, el productor i director de Gestmusic va voler insistir en la dificultat que suposa organitzar i realitzar una gira musical: «Un concert d’’OT’ és molt molt molt car, caríssim. Quan els nois signen el contracte, se’ls parla d’una possible gira i se’ls hi diu el que cobraran. El primer expulsat és el que cobra menys, 1.200 euros per concert, i el guanyador 3.500 euros. Només amb les cotitzacions se’n van 35.000 euros. Falten els ballarins, els músics, escenari, llums... Un concert d’’OT’ no pot anar a segons quines ciutats, i crec que hi ha hagut un error. Si jo fos promotor, només faria concerts a les 8 ciutats dels càstings».

Instants després d’aquestes publicacions, els tweets de Rubira van convertir-se en trending tòpic a Espanya i centenars d’usuaris van respondre a les xifres del concurs de talent musical. En concret, Damion, un dels participants de la darrera edició, va titllar les paraules del productor de ‘fake news’. Davant d’aquest atac, Tinet Rubira va afanyar-se a donar-li una resposta: «Ja he comprovat que el que cobren els concursants en la gira d’’OT’ va dels 1.000 als que surten les primeres setmanes fins als 5.000 que cobra el guanyador. Els trams són 1.000, 2.000, 2.500, 3.000 i 5.000 bruts per concert, segons la setmana d’expulsió».

També pots llegir...

 

Comentaris

envia el comentari