YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Posen en dubte la sexualitat de Felip VI: «Eva Sannum era una tapadora»

El polític ha recordat que en aquella època existia un «rum-rum» sobre la possible homosexualitat del príncep

Imagen de Juan Carlos Monedero
Juan Carlos Monedero ha posat en dubte la sexualitat del rei Felip | Wikipedia

Posen en dubte la sexualitat del rei Felip a la televisió autonòmica basca. Juan Carlos Monedero ha estat entrevistat al programa ‘360 grados’ on ha parlat sobre diversos assumptes d’actualitat, entre els quals també estava la Casa Reial. En concret, el polític ha insinuat que Felip VI era gai i la seva relació amb Eva Sannum només «va ser una tapadora» per ocultar la seva orientació sexual.

Existia un «rum-rum» respecte a l’orientació sexual de Felip

En escoltar aquestes paraules, la presentadora del programa basc ha fet més preguntes al respecte i Monedero ha recordat una vinyeta que va ser publicada a ‘El mundo’ que insinuava el mateix. Un acudit en el qual apareixen el rei emèrit Joan Carles i Felip VI, aquest dient: «Papa, tinc una bona notícia i una dolenta. La bona és que tinc parella, i la dolenta és que és Alberto de Mònaco».

Eva Sannum i Felip VI van ser parella el 1997, però mai es va reconèixer oficialment | Catalunya Diari

 

Monedero, a més, ha afegit que «existia un rum-rum en aquella època sobre si el príncep era homosexual o no ho era i la resposta va ser, un o dos dies més tard, la publicació d'una foto absolutament poc creïble de Felip amb una noia molt maca en una vidriera, era Eva Sannum».

Tanmateix, Monedero ha posat l’accent en què, tot i insistir, no està interessat en saber l’orientació sexual de Felip VI. En canvi, el polític ha assegurat que li preocupa més que pugi «anar de flor en flor» i «sembrar el país de possibles hereus».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari