Toni Cantó

Toni Cantó, de perdre la seva filla Carlota de 18 anys a casar-se per segona vegada

Toni Cantó acaba de provocar tota mena de reaccions amb el seu últim gest

Toni Cantó fa passos de gegant per ser tan conegut com a polític com ho ha estat com a actor. El valencià ha publicat recentment un llibre autobiogràfic que ha sorprès tothom.

Sota el títol De joven fui de izquierdas, pero después maduré, Toni Cantó deixa clar a quina postura ideològica s'hi troba en aquests moments. Desgrana alhora els seus inicis com a model i presentador, el seu pas per la interpretació i el camí que ha iniciat en política.

També ha explicat que les seves memòries «són una veritable aportació per a la discussió i una defensa dels valors de la llibertat». Entre les reaccions al llibre, moltes crítiques, principalment alguns companys de professió artística, també elogis i poca indiferència.

Toni Cantó amb la seva parella
Toni Cantó amb la seva parella actual, Lorena Hernández | GTRES

Qüestions laborals a part, la veritat és que la vida de Toni Cantó ha tingut un clar punt d'inflexió i molts vaivens sentimentals. Ara és feliç, casat per segona vegada amb Lorena Hernández. Van contraure matrimoni en una cerimònia íntima a València fa poques setmanes i de moment els va de meravella.

Tot i això, a la vida de Cantó, les núpcies i la paternitat no han acostumat a anar de la mà de l'estabilitat.

Toni Cantó perd el que més volia a la vida

Toni Cantó va començar a despuntar com a model i actor a la dècada dels vuitanta del segle passat. Va ser l'època en què se'l va relacionar amb Miguel Bosé, amb qui, segons informa VozPópuli, van arribar a viure junts fins que Toni el va deixar.

Als noranta, va començar una relació amb Eva Cobo, una actriu amb qui va trencar quan ella es va quedar embarassada.

Va néixer Carlota i Toni va lluitar per negar-li el seu cognom, encara que finalment un jutge va reconèixer la filiació. Amb els anys, va arribar a tenir una bona relació amb Eva i va exercir de pare amb Carlota.

El cop més important a la vida de Cantó arribava el 2011, amb la mort de la seva filla, amb 18 anys. Va ser per culpa d'un conductor que quintuplicava la taxa d'alcoholèmia permesa i va xocar amb el vehicle on viatjava la jove.

Després d'Eva, arriba a la vida de Toni Carla Hidalgo. Perseguits per la premsa, fins i tot van posar a les revistes del cor per anunciar que esperaven un fill. Va néixer Lucas, que ja té 20 anys i també vol ser actor.

Toni va trencar amb Carla Hidalgo al cap de poc temps de néixer Lucas i va començar a sortir amb Mar Regueras, amb qui va tenir una altra filla, Violeta. També es van separar i, en aquest cas, amb molta polèmica pel mig. Les desavinences entre ells encara duren avui dia, ja que Mar no ha dubtat a criticar Cantó en el seu paper com a polític.

Toni Cantó no s'ha cansat de cercar l'amor, tot i acumular fracassos sentimentals.

Amb Inmaculada Suárez, va arribar a casar-se el 2010 a Eivissa. 15 anys menor que ell, Inmaculada se separava de Toni a l'any de contraure matrimoni. Ell tenia 45 anys llavors i sembla que formalitzar les relacions no va amb Cantó, si més no, no anava amb ell abans de madurar, com diu el seu llibre.

Toni Cantó acumula carnets de partits polítics

Abans d'estar amb la seva parella actual, també va sortir amb l'escriptora i actriu Lourdes Verger, amb qui va trencar el 2018. El romanç es produïa a l'època en què el valencià trencava el carnet d'UPD per passar-se a Ciutadans.

Toni Cantó, Inés Arrimades i Albert Rivera
Toni Cantó ara es dedica a la política | GTRES

Anys més tard, també va trencar amb Ciutadans, coincidint amb la moció de censura que aquest partit va recolzar a Múrcia. Només una setmana després d'acomiadar-se de la política, es reenganxava a la política com a candidat del PP. El Tribunal Suprem tombava la candidatura, per un problema amb l'empadronament, però temps després aconseguia un càrrec a l'administració autonòmica de Madrid.

Allà exerceix de director de l'Oficina de l'Espanyol de la Comunitat de Madrid.