Fotomuntatge de Terelu Campos i Paola Olmedo

Paola Olmedo, la nora de Carmen Borrego que té una filla i fa plorar les Campos

Paola s'ha casat amb José María, el discret fill de Carmen

Paola Olmedo s'ha convertit en la cara més buscada de la premsa rosa d'un moment a l'altre, ja que ha passat a formar part del clan Campos. Cap periodista havia esbrinat dades sobre ella. De fet, ha sigut la família qui ha posat sobre la taula el seu passat sorprenent. Terelu Campos ha explicat al blog que escriu a la revista 'Lecturas' que Paola té una filla, així que Carmen Borrego ha passat a ser àvia.

Paola i Carmen tenen molt bona relació, però ha passat una cosa que Terelu no va saber fins al dia del casament. La col·laboradora de 'Viva la vida' ha revelat que la boda va ser molt emotiva i que no va parar de plorar en tot el dia. La núvia i ella es van conèixer de manera sobtada perquè les Campos s'havien de canviar de roba per a posar davant dels fotògrafs.

Primer pla de Terelu Campos.
Paola i Terelu es van conèixer just abans del casament | Mediaset

Paola va rebre Terelu just després de posar-se el vestit de núvia. Es van presentar i van estar parlant una estona. «Al moment d'entrar, vaig veure la núvia, que ja anava vestida. Era la primera vegada que tenia contacte amb ella, i a sobre anava vestida de blanc. Em vaig emocionar per l'afecte que em va donar, i en aquell moment vaig descobrir que tot el que m'havia dit la Carmen d'ella era veritat».

Sense cap mala intenció, Terelu ha explicat  'Lecturas' que Paola va formar una família amb la seva anterior parella. Té una filla, que va tenir un paper especial al casament: va ser dama d'honor juntament amb Carmen Rosa, l'altra neta de María Teresa. El mediàtic clan ha incorporat membres nous d'un moment a l'altre i tothom vol saber qui és qui.

Paola Olmedo suposadament va tenir un problema amb Carmen Borrego, que ha estat acusada d'haver-se emportat un 20% dels diners de l'exclusiva. La tertuliana de 'Sálvame', segons expliquen, ho ha organitzat tot perquè el seu fill brillés i no volia que la família Olmedo tingués protagonisme. Hem d'aclarir que aquesta acusació va ser desmentida de manera immediata i que Borrego té una relació fantàstica amb la seva nora.

Paola Olmedo va impactar Terelu Campos

Paola ha robat el cor al net de María Teresa Campos, un jove que mai havia sortit als mitjans de comunicació. José María Almoguera sempre ha estat a l'ombra, però ha caigut rendit als encants de la premsa del cor. La seva cosina, Alejandra Rubio, li ha recomanat que tingui paciència, perquè ara ja és un personatge públic i haurà de donar explicacions.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
Paola Olmedo s'ha casat amb el fill de Carmen Borrego | Catalunya Diari

Terelu ha confessat que no va poder deixar de plorar durant el casament del seu nebot, i és que és molt comú que s'emocioni fàcilment. «Veure la meva mare i la família del nuvi en un dia tan important per a tots nosaltres esperant l'arribada de la parella va ser emotiu. Borrego ja m'havia advertit que seria una cosa diferent i original, i la veritat és que van fer el casament que van voler».

Olmedo és una persona prudent i, ara que forma part de la crònica social, no vol tenir conflictes amb ningú. Circulen molts rumors sobre ella que podria aclarir, però el més segur és que passi pàgina tan aviat com pugui. Ha venut una exclusiva del casament amb José María, encara que el més probable és que no torni a fer negoci amb un tema tan personal.

Paola Olmedo va fer plorar les Campos

Terelu i Paola es van conèixer just abans de la boda, però van tenir una connexió molt especial. La col·laboradora ha relatat a 'Lo que nunca conté', el blog que escriu a la revista 'Lecturas', que es va emocionar molt i que no podia controlar el plor. «Us confesso que, quan començo a plorar, tinc un problema greu,  perquè ja no sé parar».

Olmedo haurà de tenir més cura, ja que a partir d'ara serà una persona bastant perseguida. El públic vol saber qui és la seva filla, com va ser la relació anterior i quines intencions té amb José María. Només el temps demostrarà si vendre l'exclusiva ha valgut la pena o si ha estat un error.