Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Rosales, dona de Kiko Rivera

Irene Rosales, disposada a trucar a Isabel Pantoja ara que ha descobert la veritat

Fran Rivera ha carregat amb duresa contra el seu germà Kiko i contra Isabel Pantoja

Fran Rivera està fart de callar, i després de les últimes declaracions del seu germà Kiko, ha explotat en una entrevista demolidora.

Kiko estava força molest amb el seu germà gran per la manera com s'havia referit a la seva mare, Isabel Pantoja.

I és que Fran no va tenir pèls a la llengua a l'hora d'atacar la cupletista, i insinuava que tot el que li estava passant era perquè havia sigut una mala persona i s'ho mereixia.

Primer pla del torero Fran Rivera amb samarreta blava i somrient
Francisco Rivera ha tornat a carregar contra Isabel Pantoja | GTRES

Ara sembla que el fill gran de Paquirri ha tornat a la càrrega per a deixar molt clara la seva postura.

«Aquesta història té un principi, que és el 26 de setembre de 1984, quan va morir el meu pare. Jo llavors tenia 10 anys, i el meu germà Cayetano, 7, però, com que soc jo qui parla, em referiré només a mi», compartia a la polèmica entrevista que va concedir a la revista '¡Hola!'.

«Quan morir el meu pare, hi havia un testament. Aquí hi va haver molts abusos i irregularitats, però avui no és el dia de parlar d'això».

Fotomuntatge d'Isabel Pantoja i Fran Rivera
Fran Rivera no pot perdonar la que va ser la seva madrastra | GTRES

«L'única veritat és que, per una cosa o per una altra, hi ha dos dels tres fills a qui no els ha arribat mai el que ell volia, perquè la seva vídua no va voler. Aquest és el principi... i avui és el final», advertia furiós.

D'aquesta manera, va treure a la llum la terrible manera en què Pantoja els va menysprear després de la pèrdua del seu pare.

«Va ser molts anys després, a Cantora. Li vaig dir: "Isabel, ja m'he organitzat la vida. Tinc la meva finca i ja puc tenir les coses del meu pare en un lloc adequat perquè es conservin bé, així que, per favor, a veure si les puc passar a recollir". Em va contestar que per descomptat, quan volgués», revelava Rivera.

«Me'n vaig anar de Cantora pensant que era una meravella. Vaig trucar al meu germà Cayetano, que va pensar el mateix».

Fran Rivera torna a la càrrega contra Isabel Pantoja

No obstant això, la cupletista es negava a complir amb la seva part del tracte. «Al cap d'uns dies, vaig trucar al meu germà Kiko perquè li demanés a la seva mare que ens digués quin dia d'aquella setmana li anava bé perquè passéssim per Cantora a buscar les coses del nostre pare», recorda el torero.

«Una estona després, Kiko em va trucar i em va dir que la seva mare li havia dit que allà no havíem d'anar a recollir res».

Des de llavors, Fran mai més ha tornat a parlar directament amb Isabel Pantoja. «Amb el meu germà Kiko sí que ho hem parlat alguna vegada, i li hem demanat una cosa que ens consta que té, com ara uns vídeos del meu pare torejant».

Kiko Rivera i Isabel Pantoja preocupats
Kiko Rivera està dolgut amb el seu gran per com parla de la seva mare | Europa Press

«M'encantaria tenir-les per a veure-les amb els meus fills i ensenyar-los el seu avi, però també se'ns va dir que no», apuntava.

«Sí, em consta que sí que ha parlat alguna vegada amb la seva mare i li ha dit que, si us plau, ens doni les nostres coses, perquè, a més, ens perjudica en la nostra relació de germans», assenyalava Fran.

«També et dic que, si la història fos al revés, quan jo hagués complert la majoria d'edat, hauria agafat les coses i les hauria donat al meu germà», li retreia a Kiko.

Irene Rosales
Irene Rosales intenta mediar entre el seu marit i els germans d'aquest | GTRES

Tot i això, també entén la postura del seu germà. «Si jo tinc mala relació amb la seva mare, arriba un moment en què ell és al mig. Entenc que l'afecti qualsevol comentari meu».

«No concebo que una mare pugui fer aquestes coses a un fill. Em fa pena i ho sento per ell, perquè entenc que no ha tingut una vida fàcil», lamentava.

«Aquesta història em perjudica des que tenia 10 anys. Em perjudica personalment, professionalment i en tots els sentits», seguia retraient a la seva exmadrastra.

«No només és que no hagi rebut el llegat del meu pare, és que he hagut de veure com s'han venut coses que eren per a nosaltres».

«Som germans, però fins on s'ha de cedir pel fet que al meu pare li agradaria veure els seus fills units?», es pregunta.