Toñi Moreno parla clar: l'operació que ja ha decidit que es farà

La presentadora ha revelat que passarà per quiròfan per viure una segona joventut

Toñi Moreno passejant amb la seva filla Lola pel carrer
Toñi Moreno revela quina serà la seva pròxima operació estètica | GTRES


Toñi Moreno, amb una llarga trajectòria a la televisió, s'ha guanyat al públic amb el seu humor i naturalitat. Des dels seus inicis a la televisió, la presentadora no ha volgut seguir els cànons de bellesa i fins i tot ha defensat que per trepitjar un plató de televisió no cal dur talons. Malgrat que durant gairebé un any ha estat un rostre molt habitual a la televisió, la seva presència s'ha anat reduint després de donar a llum a la seva filla, la petita Lola.

La presentadora triomfa a les xarxes socials, on no dubta a parlar sobre els avantatges i desavantatges de la maternitat. Toñi ha decidit deixar de banda el món televisiu i dedicar-se a la seva filla. No obstant això, ha confessat que està desitjant passar per quiròfan quan Lola sigui una mica més gran. 

Toñi Moreno, disposada a dir adeu a les ulleres

La presentadora ha confessat que vol operar-se de la vista. «A això (ulleres) li queden els dies comptats, m'ho he pensat molt perquè soc molt 'cagona', però vull viure una segona joventut i he decidit que m'operaré de la vista», ha manifestat Toñi Moreno.

Malgrat que estem acostumats a veure-la amb ulleres, a ella sembla no agradar-li gens, per això estaria disposada a sotmetre's a una operació. Amb la naturalitat que la caracteritza, Toñi reconeix que té por de passar per quiròfan, però que té moltes ganes d'alliberar-se de les ulleres.

Cal recordar que la col·laboradora sempre ha marcat tendència per la seva naturalitat a l'hora de vestir: Jaqueta, esportives i les seves mítiques ulleres de pasta. Toñi Moreno no necessita gaire més per lluir com una autèntica estrella. Ara bé, l'andalusa s'acomiadarà de les seves mítiques ulleres de pasta.

Defensora de la naturalitat 

Podríem dir que Toñi Moreno no és com la resta de presentadores de Mediaset, que han passat per quiròfan en més d'una ocasió.  Encara que sempre s'ha definit com una dona poc agraciada, la veritat és que ha aconseguit conquistar a l'audiència amb la seva professionalitat i naturalitat davant de la càmera.

De moment, només sabem que l'andalusa s'ha sotmès a un petit retoc estètic després de donar a llum. Toñi Moreno ha estat honesta i ella mateixa ha explicat a Instragram que s'ha sotmès a la tècnica 'coolsculpting'. De fet, s'ha vist obligada a confessar-ho perquè estava rebent molts comentaris en què es fa referència a la seva figura. L'objectiu d'aquesta tècnica ha estat eliminar el greix que ha guanyat amb l'embaràs.

Tant a la feina com a les seves xarxes socials, Toñi sempre ha estat honesta i s'ha mostrat tal com és. Haurem d'esperar que Lola sigui una mica més gran per poder veure a la presentadora sense ulleres.


Comentaris

envia el comentari