Toñi Salazar trenca el seu silenci al programa 'Viva la Vida'

La cantant del grup 'Azúcar Moreno' ha parlat en directe per defensar-se de les acusacions sobre el robatori succeït a la seva llar

Toñi Salazar
Toñi Salazar parla públicament sobre el robatori patit a la seva llar | TELECINCO

La cantant Toñi Salazar ha perdut la paciència i ha decidit donar la seva opinió públicament sobre un fet polèmic del qual s’ha estat parlant durant aquesta última setmana, el robatori que ha patit dins la seva llar.

Toñi ha volgut entrar en directe al programa 'Viva la Vida' de 'Telecinco' per defensar-se de la multitud de rumors que s’han escampat fruit del robatori de la seva propietat a la localitat de Majadahonda. Des que la notícia de l’infortunat fet va fer-se pública als mitjans de comunicació, s’ha debatut sobre alguns detalls incerts del robatori que pertoquen directament a la integrant de 'Azúcar Moreno'.

Esgotada pels rumors que ha hagut de suportar al llarg d’aquests dies, Toñi Salazar ha trucat a Luis Rollán per arremetre contra una de les acusacions que ha rebut des dels mitjans: «Com he de cometre un robatori en la meva pròpia llar?». La cantant ha afirmat que des de la nit del robatori el passat 16 de maig, encara no ha pogut tornar a la seva llar.

La cantant ha perdut la paciència i ha volgut defensar-se dels rumors | GTRES

 

A banda d’això, Salazar ha parlat també del seu comiat del reality 'Supervivientes' on fins fa poc participava, i ha reconegut que «li traurà la salut». Tot i que ja han passat uns dies des de la seva sortida de l’illa d’Hondures, Toñi continua reflexionat sobre què ha passat i li preocupa haver decebut a la productora del concurs de supervivència.

«La llàstima és haver fallat a la productora perquè ens ha tractat fenomenal. Sempre hem estat lleials al nostre públic, a la nostra família però tot això m’està resultant molt gran», confessava la cantant veterana a 'Viva la vida'.  Va finalitzar la seva trucada amb una disculpa plena de retrets: «Demano perdó però jo no li dec res a ningú. El que hagi de pagar ho pagaré».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari