Primer pla Toño Sanchís

Toño Sanchís va estar a punt de suïcidar-se: la dona que el va salvar

L'exrepresentant de Belén Esteban va intentar suïcidar-se amb medicaments

En menys de 8 anys, Toño Sanchís va tocar el cel i l'infern amb Belén Esteban. El tàndem que semblava infrangible es va trencar de la pitjor manera possible i l'escàndol es va magnificar als platós de Telecinco.

La seva relació professional i personal va ser l'enveja de tot el món rosa fins al 2015. Va ser en aquell moment en què van saltar els presumptes delictes d'estafa per part de Toño. Per descomptat, la reacció de la princesa del poble no es va fer esperar i va emprendre una batalla legal i pública contra ell.

Tot i aquest contratemps, Belén i Andrea Janeiro van poder continuar gaudint d'una gran suma de diners.

Lorena Romero va impedir que Toño Sanchís posés fi a la seva vida

L'assetjament que va rebre Toño Sanchís va acabar per afectar-lo psicològicament. La pressió va fer que prengués la terrible decisió de posar fi a la seva vida. Aquest acte va estar a punt d'acabar en una tragèdia.

Toño Sanchís va decidir posar fi a la seva vida ingerint grans quantitats de medicaments. Tot i això, la ràpida intervenció de la seva dona va evitar la mort del representant.

Toño Sanchís i la seva dona
Toño Sanchís fa anys que està amb la seva parella | Europa Press

Quan Lorena el va trobar, ell estava inconscient, així que no va dubtar a trucar a una ambulància. D'aquesta manera, va poder ser traslladat amb brevetat a l'Hospital Puerta del Hierro de Madrid.

Els informes mèdics van revelar el 'còctel' de pastilles que Toño Sanchís hauria pres per acabar amb el seu patiment.

Cinc pastilles de Lorazepam, un potent ansiolític que proporciona efectes amnèsics. Altres cinc d'Enantuym, un medicament antiinflamatori que proporciona efectes sedants. Normalment, es fa servir per alleujar dolors musculars. També uns quants comprimits d'Ibuprofè, un altre antiinflamatori. I, finalment, diversos sobres de Frenadol, un producte destinat a alleujar la febre i el dolor muscular en els processos de grip i refredat.

Sens dubte, es tracta d'una barreja que podria posar fi completament a la vida del que fos mànager de Belén Esteban. Gràcies a Lorena, tot va quedar en un ensurt, però Toño Sanchís li ha d'agrair molt més que això.

Toño Sanchís i la seva dona
Toño Sanchís i Lorena Romero | Europa Press

El 2019, va posar una demanda contra Mediaset. El motiu no era altre que la presumpta violació de l'honor i la intimitat a què tant ella com els seus fills estaven sotmesos. Tota una mare amb coratge que busca protegir al màxim la família que va construir juntament amb l'exrepresentant de Belén Esteban.

La justícia va estar de part seva en aquesta ocasió. D'una banda, la Fiscalia de Menors va exigir a Telecinco que acabés amb l'assetjament als fills de Lorena i Toño Sanchís. I, de l'altra, van ser condemnats a pagar les costes més uns 162.000 euros.

Però les alegries a casa dels Sanchís van durar poc. A l'any següent, Toño va haver d'abandonar la seva residència per culpa de Belén Esteban. El motiu? La de Paracuellos va comprar l'immoble en subhasta pública.

El polèmic mànager va esgotar els terminis al màxim, però, finalment, no li va quedar més remei que marxar. La seva dona i els seus fills van optar per sortir de la casa un dia abans.

Família Toño Sanchís
La família de Toño Sanchís és el seu principal suport | Europa Press

Sembla que, amb la venda d'aquest immoble, Belén Esteban podia rescabalar-se del frau del que va ser víctima per part del seu exrepresentant. Tot i això, les ferides estan més obertes que mai.

I és que, Toño Sanchís no només s'ha hagut d'enfrontar a perdre la vida, sinó també casa seva en molt poc temps. Per sort, encara compta amb el suport de la seva dona Lorena, que ha demostrat estar al seu costat malgrat les adversitats.