Primer pla de Raque Mosquera sormient

Tony Anikpe, ex de Raquel Mosquera, reapareix per donar-li la raó a Rociíto

Raquel Mosquera no s'esperava que aquest fantasma del passat reaparegués

Raquel Mosquera és la dona del moment. I això és perquè l'entrevista que va concedir al Deluxe per aclarir el seu testimoni i la seva pròpia versió dels fets sobre el seu matrimoni amb Pedro Carrasco, ha fet saltar les alarmes inesperadament.

La perruquera va estar casada amb el boxejador 5 anys, des del 1996 fins al 2001. Recorda aquesta època com una de les més felices de la seva vida. No obstant això, hi va haver algunes dades i informacions que va donar al programa que eren força imprecisos.

Raquel Mosquera va ser, sense voler-ho, una de les víctimes de la docu-sèrie de Rocío Carrasco. Sí, ja que la va titllar de poca vergonya moltes vegades. Tanmateix, segons sembla, com va dir al Deluxe, Raquel no ha vist mai els documentals de la qual va ser la seva fillastra.

Imatge de Raquel Mosquera asseguda al plató de 'Sábado Deluxe'
Raquel Mosquera mai ha vist els documentals de Rociíto | Mediaset

Va ser llavors quan Jorge Javier Vázquez va reaccionar embrancant-se amb la madrilenya. El presentador va treure a la llum la forta discussió que van mantenir el púgil amb la seva filla. I va fer esment de l'estil de vida que duia amb el seu segon marit, Tony Anikpe.

«Si Rocío diu que el seu pare sortia fent esses, era per alguna cosa. Evidentment, ella va veure el que passava. Aquella nit, el que beu Pedro no és aigua», comença dient el presentador.

«Fins que Rocío en un moment va dir: 'Prou, fins aquí'. La que servia era Raquel Mosquera», deia. «Per a una filla no ha de ser agradable reconèixer que el seu pare sortia, segons va explicar després Raquel Mosquera, fent esses per la carretera», recordava l'escriptor un dels episodis decisius a la vida de la família.

«Perquè no havia begut aigua, directament. No paraven de posar-li alcohol, aigua amb misteri. I va ser Rocío Carrasco la que va dir 'fins aquí'», seguia relatant.

Imatge de Raquel Mosquera i Jorge Javier Vázquez
Raquel Mosquera ha vist com ha reaparegut el seu ex | Mediaset

«Estàs totalment acorralada i estàs faltant al respecte»

Raquel Mosquera, no obstant això, no va deixar de veure com portaven a la seva memòria vells episodis de la seva vida. Ara amb el seu exmarit. «Ara recordant. La memòria de la televisió és molt efímera», començava.

«Però quan apareix Tony Anikpe a la vida de Raquel Mosquera, la de programes que es fan parlant de la vida que portava aquesta amb ell. Que la memòria que tenim és molt curta. Reconec el meu error, de quedar-me amb el més proper de la memòria», es va dir.

El presentador de Sálvame manté una relació d'amistat molt estreta amb Rocío Carrasco. I, com es podia esperar, va sortir en defensa de la seva amiga. Davant les mentides i les fràgils estratègies per desacreditar la filla de Rocío Jurado, no va quedar callat.

Imatge de Raquel Mosquera amb el seu ex Tony Anikpe
Raquel Mosquera veu com Jorge Javier mai queda callat | Europa Press

«Ara no podem vendre la falsa imatge de: 'es prenia una copeta'. L'alcohol és una droga, cal deixar-ho ben clar. No ens hem de posar romàntics amb aquest tipus de situacions. Evidentment, cadascú és amo del seu propi destí, per descomptat», deia contundent.

A més, Raquel Mosquera ha estat acusada d'haver-se aliat amb Antonio David Flores en la lluita mediàtica. «Estàs totalment acorralada i estàs faltant al respecte. Has quedat com una indocumentada que està aliada amb el 'Ser' que et maneja i utilitza per destrossar Rocío Carrasco. Ets una altra de les seves víctimes i tu t'has deixat», sentenciava Jorge Javier.