Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Irene Rosales, espantada pel nou problema que turmenta les seves filles

Irene Rosales travessa per un dels moments més complicats de la seva vida

Irene Rosales i les seves filles no han pogut evitar preocupar-se després del nou cop personal pel qual ha hagut de passar Kiko Rivera. I és que, després del gran ensurt que es va emportar fa unes setmanes, el DJ ha tornat a tenir una recaiguda en la salut.

La matinada del 21 d'octubre passat, l'excol·laboradora de Telecincoes va emportar un dels pitjors ensurts de la seva vida després que el seu marit hagués d'anar a l'hospital després de patir un ictus.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales es preocupa per l'estat de salut del seu marit | CatalunyaDiari

Durant uns dies, el fill d'Isabel Pantoja va estar ingressat a l'UCI de l'hospital sevillà, Vírgen del Rocío, amb l'única intenció de minimitzar els danys al cos. Avui dia, ja és a casa seva i pràcticament recuperat d'aquesta patologia.

I, encara que al principi, diversos mitjans de comunicació van assegurar que necessitaria ajuda «per fer les activitats de la vida diària, com caminar, menjar o rentar-se», tot apunta que la seva rehabilitació està anant millor del que esperat.

Tant és així que el marit d'Irene Rosales ha decidit adoptar un nou estil de vida. Així, fent cas de les recomanacions dels metges, sembla que ha optat per canviar la seva alimentació i fins i tot ha deixat de fumar.

A més a més, ha recuperat un dels seus 'hobbies' més preuats: el seu canal de Twitch. En aquesta xarxa social, el germà d'Isa Pantoja hi parla amb els seus seguidors sobre les últimes notícies del món esportiu.

«Si jo fos Luis Enrique, agafaria els meus jugadors i em capgirava... Què es fiquin el p*** Mundial per on els càpiga», va assegurar en una de les seves últimes connexions en directe, en relació amb el mundial de futbol, celebrat aquest any a Qatar.

Ara, però, Irene Rosales no ha pogut amagar la seva preocupació pel seu marit en fer-se públic el darrer contratemps de salut que ha capgirat els plans del televisiu.

Irene Rosales no ha pogut evitar espantar-se

Des que Kiko va patir el seu ictus, la seva dona ha estat molt pendent del seu estat de salut. Per això, no ha pogut evitar preocupar-se'n després de l'últim problema que l'ha obligat a romandre en repòs.

Aquest mateix divendres, 18 de novembre, diversos membres de comunicació s'han fet ressò de les últimes declaracions que el DJ ha fet al seu canal de Twitch. I és que, tal com s'ha pogut saber, Rivera està molt preocupat per la seva salut.

Kiko Rivera amb un mocador al cap.
Kiko Rivera pateix un nou problema en la salut | Instagram

Segons han informat des d'El Programa de AR, el marit d'Irene Rosales no estaria passant pel seu millor moment. «Després del seu ictus, ara sembla que s'ha refredat», va informar Patricia Pardo, en directe.

I per aquells que no van tenir oportunitat de sentir en directe aquestes declaracions, el matinal de Telecincova emetre el moment exacte en què Kiko confessava que no està del tot bé.

«M'he refredat. El millor és que no tinc febre, però tinc la sensació de tenir-la. Estic bé, però ara ja amb el mínim que em trobo malament, m'espanto», va confessar la parella sentimental d'Irene Rosales, a través d'aquesta plataforma.

A més, també està molt afectada per la mort d'un ésser estimat. Sí, ja que, fa poques hores, el pare d'un dels seus grans amics ha mort. «Jo ahir vaig estar força fotut perquè es va morir el pare d'un bon amic de la infància», anunciava.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
El televisiu no vol parlar de la seva mare i la seva germana | GTRES

Aquest matinal de Mediaset España va poder parlar amb Kiko després d'aquestes declaracions. Així, el televisiu assegurava que «està tot bé» i que espera estar ja fora de perill per l'ictus que va patir fa gairebé un mes.

Però, quan li han preguntat per la relació que manté, avui dia, amb la seva germana i la seva mare, el marit d'Irene Rosales decidia guardar silenci absolut, deixant entreveure que encara no ha tingut contacte amb cap.