Rocío Flores

Rocío Flores prepara al seu germà pel dia en què ho expliqui tot

Rocío Flores té ganes de parlar i respondre a la seva mare

Rocío Flores ja pot respirar tranquil·la, almenys de moment, després del final de la docusèrie de la seva mare. Lamentablement, ara el que espera a la jove és una mica més complicat, i és que s'haurà de veure les cares amb ella als jutjats.

Ni ella ni la seva mare estan a punt per reprendre la relació, i és que Rociíto segueix pensant que la seva filla està sent completament manipulada pel seu ex, Antonio David. Però, malgrat el drama familiar, està en un moment en què vol que tot flueixi. De fet, tot i que s'ha allunyat de la televisió, sembla que feina no n'hi falta.

Imatge de Rocío Flores posant a un 'photocall'
Rocío Flores no descarta donar la seva versió dels fets | GTRES

«Sempre he estat una persona que està oberta a qualsevol repte professional i personal, no soc de les que es tanca en banda. M'agrada enfrontar-me a les novetats, sempre que em quadri amb la meva manera de pensar», assegura la neta de 'La más grande'.

Una cosa, que se suma a la feina en xarxes socials, on gairebé arriba als 800.000 seguidors. Tot i això, tal com explica, ella no se sent influencer. D'altra banda, Ro insisteix que ningú l'ha fet fora de la televisió. «El fet de tornar o no tornar al medi ara mateix segueix a l'aire».

Imatge de Marta Riesco fent-li un petó al cap a Rocío Flores durant una entrevista en directe
Marta Riesco va ser l'encarregada d'entrevistar Rocío Flores abans de l'esdeveniment | GTRES

A més, ha aprofitat per enviar un encàrrec a la seva mare, i és que la noia no descarta poder asseure's a explicar la seva pròpia versió. «El dia que em trobi amb ganes i amb força, sí. No ho descarto gens», assenyala sobre la possibilitat de respondre a les dures acusacions de Carrasco contra el seu pare i la resta de la família. Caldrà veure si és una cosa que finalment passa.

Rocío Flores té ganes de respondre a la seva mare

De fet, llançava un clar «zasca» en dirigir-se a la marea blava que els ha donat suport durant aquests últims dos anys. «M'agradaria agrair a les persones de la marea blava que m'heu donat suport durant aquest cap de setmana», deia en un vídeo en què apareixia acompanyada per Antonio David.

La jove va voler posar èmfasi en les injustícies que havien patit, però també agraïa el suport i l'afecte que els havien brindat. «Ha estat bestial i us ho agraeixo de cor». Mentre que, per altra banda, el seu pare també els va voler dedicar unes paraules. «Subscric les paraules de la meva filla».

Foto d'una història de Rocío Flores i Antonio David Flores
Rocío Flores i Antonio David Flores donen les gràcies pel suport que han rebut | Instagram (@ROTRECE)

Això, mentre Rociíto segueix amb ressaca emocional després del final de la segona part de la seva docusèrie. Aquest dilluns passat, la dona de Fidel Albiac s'acomiadava de dalt a baix d'un camí molt dur, però que també li havia portat moltes alegries.

En les seves pròpies paraules, «un camí molt bonic i molt guaridor i satisfactori», afegia amb orgull. «Un camí on tots els que són aquí al plató i els de casa seva, no m'han deixat anar de la mà ni un segon. L'únic que puc fer és donar les gràcies».

Ara, a Carrasco li toca el pitjor, i és continuar endavant amb la guerra judicial que pot acabar donant-li la raó o enfonsar-la per sempre. I sembla que li tocarà veure's les cares amb els fills abans del que s'esperava. David, germà de Rocío Flores, decidia demandar-la per l'impagament de la pensió alimentària i també per abandonament de la llar, cosa que podria sumar-se a les denúncies que estaria preparant la resta de la família.