Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Luís Gil

La filla de José Luis Gil publica la foto que trenca a la gent de 'La que se avecina'

José Luis Gil preocupa el seu entorn

José Luis Gil fa més d'un any que està allunyat de la vida pública. Ara fa un any va patir un infart cerebral i va estar 20 dies ingressat a l'Hospital Nuestra Señora del Rosario de Madrid. Després de rebre l'alta, va ser traslladat a casa seva, on va començar el procés de recuperació.

Des que es va conèixer la notícia, els amics i els companys han enviat missatges d'ànim i afecte a l'actor. La família sempre ha demanat privadesa per prosseguir amb el tractament. Segons ha manifestat la seva dona, «Sempre està atès i compta amb el suport de tota la seva família, inclosos els set germans de l'actor, que n'estan pendents».

Ana Ruiz, amiga de Gil, li va dedicar unes paraules al Dia Internacional de l'Actor. «Em sento una privilegiada de poder viure de prop cada pas de la teva evolució que cada dia és més gran», va escriure a Instagram.

Saragossà de 64 anys, va començar jove al món de la interpretació, inspirat pel seu avi matern, que era músic i poeta. La seva germana gran l'acompanyava a primers càstings. Va començar com a doblador, però va ser el 2003 quan va aconseguir la fama amb el personatge de Juan Cuesta a Aquí no hay quien viva.

La sèrie va passar anys després d'Antena 3 a Telecinco i va ser rebatejadaamb el nom de La que se avecina. Des de l'any 2007 José Luis Gil és conegut pel seu paper com a Enrique Pastor, etern candidat a l'alcaldia de la ciutat.

Pare de tres fills

La seva parella és la també actriu de doblatge Carolina Montijano i són pares de tres fills. Se sap que la seva filla menor va voler dedicar-se a la interpretació, però amb la gran popularitat del seu pare gràcies a Aquí no hay quien viva se'n va penedir.

Precisament, la seva filla Irene ha informat d'un nou contratemps sofert pel seu pare. «Hem tingut una sotragada al camí, celebrem el Dia de l'Almudena amb una ensopegada i trencament del dit petit. Ara, energia no n'hi falta, ha seguit rehabilitant i sortint a prendre el seu cafetó».

Irene Gil
Irene GIl parla de l'estat de salut del seu pare | INSTAGRAM @IRENEGILMONT

Nou obstacle al camí

Ha estat a xarxes socials on Irene Gil ha explicat l'accident domèstic que va patir el seu pare. José Luis Gil apareix en una imatge en una terrassa de la capital amb braç enguixat. S'observa que porta un cabestrell que li permet reposar l'extremitat que té immobilitzada.

Després de conèixer la notícia, molts amics i admiradors han reaccionat desitjant Gil que es recuperi aviat. «Ànims! Aviat estarà recuperat, per cert malgrat l'embenat té, molt bona cara», comentava un dels seus seguidors. «Ànim senyor regidor, el trobem molt a faltar, estic desitjant veure'l a la seva nova comunitat, una abraçada de cor...», comentava un altre referint-se a la sèrie.

José Luis Gil ha caigut i l'han enguixat
José Luis Gil s'ha trencat el dit petit | INSTAGRAM: @IRENEGILMONT

Molt conegut per la sèrie La que se avecina

Pel que fa a la seva absència forçosa a la sèrie, la productora ha justificat que el seu personatge, Enrique Pastor, no serà a La que se avecina. Pastor hauria decidit abandonar Espanya per una raó que té a veure amb Judith Becker, el personatge de Cristina Castaño a la sèrie. Segons els guionistes, el personatge viatja fins als Estats Units per cuidar el seu fill Dylan.

Per primera vegada en tretze temporades, José Luis Gil, o més ben dit, Enrique Pastor, no formarà part de la comunitat de veïns. Tot i això, aquest gir al guió deixa oberta la possibilitat d'una tornada del personatge. Si la seva salut ho permet, quan Gil es trobi totalment recuperat, podrem tornar a veure'l en pantalla a les temporades 14 i 15.