Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco confirma que té un nou treball a Telecinco

Rocío Carrasco s'uneix a un elenc molt especial

Rocío Carrasco s'ha convertit en la dona del moment, tant dins com fora de la pantalla. La seva lluita per destapar la veritat sobre la seva relació amb els seus fills i el seu exmarit ha inspirat centenars de dones. És normal que la seva influència hagi arribat fins a l'arrel de Telecinco. Rocío Carrasco ha forjat un fort vincle amb els companys de la cadena, inclòs Jorge Javier Vázquez.

La filla de 'La más grande' ha descobert ara, també, la seva vena artística. Fa poc la vèiem defensar vocalment amb el grup Ojete Calor, i no va ser en un escenari qualsevol, va ser al Wizink Center a Madrid.

Rocío Carrasco va interpretar la cançó de la seva mare, Como una ola i, lluny d'espantar-se, li ha agafat gust a això dels reptes. Així que podrem veure-la competir al Mediafest que organitza la cadena televisiva les nits dels divendres.

Rocío Carrasci i Jorge Javier
Rocío Carrasco i Jorge Javier estan molt units | GTRES

Encara que no és la primera vegada que participa, la filla del boxejador torna amb magnificència. Ja ho va fer a la primera temporada, i ho tornarà a fer en aquesta segona entrega. Aquesta vegada podrem veure-la enfrontar-se a la seva amiga Anabel Dueñas. Amb ella, a més de mantenir una fèrria amistat, també ha col·laborat a les seves obres de teatre. La noia ha treballat diverses vegades mà a mà amb ella.

Ja hem pogut veure, en un avenç del seu vídeo promocional, que el número que estan preparant no serà petit. Les amigues posaran a treballar el seu talent musical i vocal.

Mà a mà amb la seva millor amiga

Anabel Dueñas és una cordovesa de 36 anys que ha estat al costat de Rocío Carrasco en els seus pitjors i millors moments. La seva història d'amistat va sorgir fa 10 anys, quan la madrilenya es va fixar en el seu talent i va voler que protagonitzés el musical dedicat a Rocío Jurado.

Han estat moltes hores de treball juntes i moltes confessions a altes hores de la nit el que han portat totes dues a gaudir d'una complicitat i sintonia tan indestructible. El suport de l'andalusa ha estat crucial a l'avenç de Rocío Carrasco per lluitar pel seu testimoni. I és que el pas que va fer de donar la cara per televisió i posar fi a tantes mentides no ha estat gens fàcil.

Cal recordar les paraules que li va dedicar la directora del documental. «Rocío, no era el que buscaves quan vas trencar el teu silenci, però t'has convertit en referent per a moltes 'Rocíos' que ja saben posar nom al què els passa, que han descobert que el silenci ja no és l'única opció». I és que Mediaset ja s'ha convertit en casa per a la filla de Pedro Carrasco, no dubta a acceptar qualsevol feina que se li presenti.

Rocío Carrasco, sens dubte, farà parlar molt la propera nit del Mediafest. Ja ho va fer a l'escenari del Wizink davant de més de 12.000 persones a la capital. Els seus seguidors estan preparats per a tot allò que ve amb els seus nous projectes.