Foto de Núria Marín

Nuria Marín ja no amaga al seu xicot, que també treballa a la televisió

La periodista ja no amaga el seu amor als focus mediàtics

Després de més de 20 anys en parella i gaudint de l'amor, Nuria Marín comença a deixar enrere la vergonya de mostrar en públic la seva relació sentimental. I és que porta dues dècades sortint amb l'actual director del programa Salvados: JuanLu De Paolis.

Tots dos han mantingut sempre una relació molt propera, però discreta. Tant és així, que amb prou feines se'n poden trobar fotos dos junts. Però encara que sigui per sorpresa, sembla que això està canviant a poc a poc.

Potser ha estat entrar als 40 el que ha fet canviar d'opinió a la parella sobre com porten la relació davant els focus. O potser es volen mostrar més propers als seus seguidors. Sigui per això o no, el que ens importa de debò, és que cada cop se'ls veu més desinhibits per les xarxes socials.

El 40 aniversari de Nuria Marín

La presentadora de televisió ja entra a la dècada de la por (així és per a molts), però sembla que per a ella ha estat tota una alegria. Això sí, ho fa sense fills, encara que sí que acompanyada de la seva parella.

La presentadora té el costum de celebrar el seu aniversari publicant alguna foto al seu compte d'Instagram. Per això, aquest any no seria menys. En aquesta ocasió, ha pujat una foto rosa de color intens mentre posa al terrat del seu àtic. A més, acompanyen la protagonista unes boniques vistes al Parc de la Ciutadella.

Nuria Marín asseguda en un sofà i somrient mirant a càmera
Somriure tant l'ha ajudat a arribar bé als 40 | Cedida

Encara que el que més ens ha agradat ha estat el simpàtic text amb què acompanyava la seva publicació: «Déu meu! Avui compleixo 40 'tacos'. 40! I què?».

Afegeix: «Segueixo sent la de sempre, amb el meu costat 'Hello Kitty' i la meva ànima adolescent. Que ningú us digui que no teniu edat per fer, dir o vestir qualsevol cosa. Jo penso seguir igual, avisats esteu, jajajaj! 'Happy birthday to me', 40 anys».

I com s'esperava... Sembla que no només ens ha agradat a nosaltres! Així és, ja que la periodista no ha parat de rebre felicitacions i mostres d'afecte.

Gran part han estat de les seves companyes de Telecinco, encara que n'hi ha una que se n'ha ressentit. I sí, efectivament, és Ana Rosa Quintana. Per molt que ho intenti, Ana detesta Sálvame.

Nuria Marín i el seu xicot ens sorprenen a les xarxes

Fotomuntatge de Nuria Marín i el seu xicot Juanlu de Paolis
Segur que la Nuria i el seu xicot comencen a sortir més vegades junts en fotos | CANVA

Com ja dèiem, la parella cada vegada es troba més còmoda mostrant a les xarxes socials que són feliços. I aquesta vegada, ha estat un aniversari rodó per la Nuria. Tanmateix, en el tema dels regals, no creiem que aquest any hagi estat el seu preferit: s'han autoregalat un rentaplats!

En concret, la parella ha penjat un vídeo a l'Instagram de Nuria Marín ensenyant com l'instal·lador d'electrodomèstics s'ha passat de to. «No eres l'única de la meva llista de repartiment de rentaplats», escrivia.

Aquestes han estat unes paraules que han afectat la presentadora fins al nivell de fer-ho públic als seguidors. A més, aquell mateix dia, quan la Nuria arribava a casa, es trobava la cuina de cap per avall. «Bé, mireu el que m'acabo de trobar en arribar a casa meva. Tot desmuntat», declarava a les xarxes socials.

A la pobra se li ha acabat ennuegant l'aniversari i el rentaplats. Però bé, no importa, perquè per això hi ha el seu xicot JuanLu que li deixa notes a casa: «No engeguis el rentaplats, cal posar cinta americana i silicona».

Encara que bé, la veritat és que no ha estat gens romàntic, oi? Sens dubte, la presentadora pot dir amb tranquil·litat que ha viscut un dels aniversaris més estranys. No per res especialment, és que ni tan sols li funciona el seu regal. Per això, tant de bo l'any que ve en rebi molts més i en pugui gaudir tots.