Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla princesa Elionor.

Elionor deixa la seva mare Letícia de pedra: els secrets després de la seva tornada

La jove ha reaparegut cridant l'atenció de tothom

La princesa Elionor ha reaparegut amb magnificència després d'un temps bolcada als seus estudis a l'UWC Atlantic College. D'aquesta manera, la filla dels reis ha aprofitat les vacances de Setmana Santa per reprendre les seves tasques institucionals.

Primer, acudint amb els seus pares i la seva germana al Centre de Recepció, Acollida i Derivació de refugiats procedents d'Ucraïna situat a Pozuelo de Alarcón (Madrid).

Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes
Sofia i Elionor durant un acte oficial amb els seus pares | GTRES

Allà, aprofitava per fer una picada d'ullet a la cultura ucraïnesa amb una brusa blanca i un brodat negre inspirat en el vestit tradicional del país. Però, dies després, Elionor reapareixia en solitari per assistir a una jornada de joventut i ciberseguretat a l'IES Julio Verne de Leganés.

Visiblement nerviosa davant d'aquesta nova prova de foc, però amb un gran somriure, l'hereva feia front a aquest nou acte pel seu compte. A més a més, certs detalls cridaven força l'atenció com, per exemple, la manca de dues de les seves dents frontals, potser degut a una futura ortodòncia. O, d'altra banda, també la presència d'un petit pírcing a l'orella esquerra.

Pla general de la princesa Elionor sense mascareta durant un acte
La princesa Elionor, molt nerviosa durant el seu acte en solitari | GTRES

Aquells que van coincidir amb ella la van definir com a «molt maca, molt educada, molt humil». «Ens hem aixecat a demanar-li la foto perquè volíem emportar-nos un record i hi ha accedit molt amablement», exposaven des del centre.

«És una persona molt educada i molt maca. Ens ha dit que no tinguem nervis. Que és una més. Ella estava també una mica nerviosa perquè hi havia molta gent mirant-la», afegien.

La princesa Elionor, molt il·lusionada amb un noi del seu internat

Però les sorpreses amb la filla dels reis no s'acaba aquí. I és que, segons sembla, s'hauria emportat el seu amic especial amb ella durant la tornada a casa.

Fa mesos que s'especula que la futura hereva al tron podria haver trobat l'amor amb un company de l'internat. Un jove «alt, ben plantat i molt maco» que també seria del gust dels seus pares i a qui haurien donat el vistiplau.

De fet, aquesta relació sembla anar molt seriosament, ja que la princesa li ha presentat el seu xicot fins i tot a la seva àvia, Paloma Rocasolano. Concretament divendres passat, la jove anava amb la seva família a l'aniversari de la seva àvia materna, i estava acompanyada d'«un jove bru misteriós de la seva edat, i a qui se'l veu molt integrat amb la seva família».

Primer pla de la princesa Elionor amb la mascareta posada
Primer pla de la princesa Elionor amb mascareta | GTRES

La família va celebrar al Soto de la Moraleja aquest dia tan especial, i a les imatges captades es pot veure que el jove que acompanya la princesa és de la seva edat, bru, i portava posada una dessuadora amb el logotip del col·legi on estudia la princesa dibuixat a l'esquena.

«Van acudir amb un jove desconegut que portava una dessuadora amb el logo del col·legi on estudia la princesa Elionor i darrere el castell de Sant Donat dibuixat a l'esquena i tots van fer servir la mateixa furgoneta», detallaven.

Per tant, mitjançant aquests detalls es confirma que el noi va a la mateixa escola que la princesa, tot i que des de Casa Reial han intentat que l'experiència de l'hereva passi desapercebuda a l'internat

Així, remarquen que «se sobreentén que és el xicot. Va al mateix curs, acudeix a l'aniversari de l'àvia... No se'l veu la cara, se'l veu una miqueta de perfil i va fins i tot amb la dessuadora oficial de l'escola».

Letizia se entera del plan secreto del Rey Felipe

I l'espurna entre ells podria haver sorgit molt abans fins i tot que Elionor viatgés a Gal·les. «Quan es va anunciar que la princesa aniria a aquest col·legi, hi va haver una recepció al palau del Pardo amb tots els companys espanyols que hi anirien, i aquest noi ja hi era», informen.

Tot un amor a primera vista que ha donat pas a una preciosa història d'amor. «En aquell moment no havien de ser noviets, però és clar, l'escola, l'internat...», opinen respecte a la possible relació de la filla dels reis.