Alt El trato de Begoña Gómez con sus trabajadores

Surt a la llum el tracte de Begoña Gómez, dona de Pedro Sánchez, als seus treballadors

El xef Mario Sandoval explica com és servir un sopar a La Moncloa

Dijous a primera hora, Pedro Sánchez, juntament amb diversos representants de la Comissió Europea, van realitzar un homenatge a Madrid a les víctimes de la Covid -19 i, durant la vigília de dimecres, el president els va complimentar amb una vetllada al seu domicili.

Mario Sandoval, el xef a càrrec del restaurant que va servir el menjar, explica que «al president li feia molta il·lusió celebrar aquest sopar per agrair als membres de la Comissió Europea que havien vingut a l'homenatge que se celebrava l'endemà. Era molt important per a ell».

Encara que l'encarregat d'organitzar-ho tot va ser el secretari general de la Presidència del Govern, Félix Bolaños, el president i la seva dona, Begoña Gómez, també van participar perquè tot sortís bé.

El menú havia de portar als comensals per un viatge gastronòmic a través de la nostra geografia. El xef explica que, per a l'elecció dels plats, van enviar una sèrie de propostes i des de la Moncloa van escollir quins volien. «No van fer grans canvis, es van cenyir a la proposta i nosaltres l'adaptem a alguna intolerància entre els comensals».

«Vam proposar unes postres de xocolata perquè sabem que li agrada al president», ha dit Sandoval. Unes postres que es reben el nom de 'xocolata cruixent' i que van aconseguir endur-se diverses felicitacions per part dels comensals: «La millor cuina del món», van ser algunes de les paraules amb les quals els convidats van reconèixer el menú.

La vetllada es va dur a terme en dos llocs diferents per generar diversos ambients, un més distès, que va tenir lloc al jardí, compost per sis aperitius, i un altre més formal, que va ser servit a la Sala de les Columnes, que disposava de quatre plats i les postres. «Es va mostrar molt agraït, va destacar la nostra tasca i va posar èmfasi en la part alta que hem portat a la gastronomia espanyola», va destacar Sandoval, fent públic allò que el president els havia dit una vegada finalitzat el sopar.

A més, explica que Pedro Sánchez no va ser l'únic a mostrar la seva satisfacció. «Gràcies per venir i quin menú tan bo», van ser les paraules d'agraïment que Begoña Gómez —que no participava en la vetllada—, acompanyada d'una de les seves filles, els va compartir als cuiners durant el servei. «Begoña és molt especial i súperencantadora».