Corinna zu Sayn-Wittgenstein

Corinna ja pateix represàlies: Acaben de disparar a casa seva

Ho ha denunciat el seu equip de portaveus en una entrevista

Les últimes polèmiques de la Casa Reial, amb l'aparició d'informacions que suposen autèntics escàndols per a la imatge de la Casa Reial i, en particular per al rei emèritJoan Carles I, han posat novament sota el  focus públic  el nom de l'aristòcrata que va ser, durant diversos anys, la seva «amiga especial»: Corinna zu Sayn-Wittgenstein.

La polèmica va estar servida quan es van fer públics diversos enregistraments de converses de l'alemanya amb el comissari Villarejo, que ara afecten de ple a Joan Carles I.  De fet, aquestes informacions podrien suposar la seva expulsió del Palau de la Zarzuela aquest mateix diumenge, segons va apuntar el veterà periodista Jaume Peañafiel al programa de Cuatro 'Tot és mentida' aquest dijous.

Guerra bruta contra Corinna zu Sayn-Wittgenstein?

Fruit de la polèmica generada i dels secrets dels quals és coneixedora, Corinna zu Sayn-Wittgenstein està patint, segons denuncia el seu entorn, una presumpta guerra bruta. El diari 'Ara' ha anunciat que aquest diumenge publicarà una entrevista  amb un portaveu autoritzat de Corinna, que ha revelat que l'aristòcrata segueix patint durs atacs a les últimes setmanes.

L'últim va tenir lloc la setmana passada: algú va disparar amb un fusell  a una de les finestres de la casa de camp que Corinna té en Chyknell Hall Estate, a l'oest d'Anglaterra, molt a prop de Gal·les. Es tracta d'un atac sense conseqüències humanes, però que té sens dubte, la intenció d'amenaçar la integritat de qui va ser «amiga especial» del Rei emèrit Joan Carles I i intimidar sobre futures possibles declaracions públiques.

En els propers dies, segons explica el mateix rotatiu, l'equip jurídic de Corinna zu Sayn-Wittgenstein presentarà una demanda davant del Tribunal Superior de Justícia d'Anglaterra i Gal·les perquè s'estudiï l'assetjament que, tal com expliquen, està vivint l'alemanya , de 56 anys.

Cas omís de la Casa Reial

Segons el portaveu al qual ha pogut entrevistar 'Ara', en repetides ocasions l'equip de Corinna zu Sayn-Wittgenstein ha intentat posar-se en contacte amb l'ambaixada d'Espanya a Londres i directament amb la Casa Reial, però les seves peticions de contacte han estat sempre desateses.

Mai des aquestes autoritats s'ha fet cas a les queixes de Corinna  per l'assetjament que estava rebent i, ara, aquesta situació es podria girar totalment en contra de la Casa Reial  espanyola.