Imagen de las infantas Elena y Cristina juntas

Es consuma la traïció definitiva de la infanta Helena a la infanta Cristina

Les germanes del rei segueixen enfrontades

No és cap novetat dir que la Família Reial està bastant desunida, prova d'això és la mala relació que mantenen les germanes del rei Felip. Les úniques novetats són tots els detalls que a poc a poc van sortint a la llum sobre el distanciament entre la infanta Helena i la infanta Cristina.

Tot apunta que la dona d'Iñaki Urdangarin està bastant molesta amb la seva germana. Cristina de Borbó fa molt de temps que no mostra cap prova d'afecte o d'estima per la seva germana, de manera que es pot confirmar que la seva relació està bastant trencada. Amb prou feines es veuen.

Fa uns dies es va conèixer que el tradicional sopar de la Nit de Nadal que sempre organitzaven Joan Carles i Sofia a la Zarzuela es va dur a terme a casa dels reis. Una de les coses que ha dolgut molt a la infanta Cristina és que la seva germana Helena hagi acceptat la invitació de Felip de passar la nit de Nadal a casa seva. La dona d'Urdangarin va passar el nadal amb la seva família a Vitòria, aprofitant els permisos del seu marit per sortir de presó.

El motiu del distanciament

Helena i Cristina sempre havien estat molt unides. La primogènita dels emèrits va preferir passar la nit de Nadal amb el seu germà Felip en comptes d'amb la seva germana. Això va generar cert malestar a la infanta Cristina, que esperava que la seva germana gran viatgés a Vitòria. En anys anteriors Helena sempre visitava Vitòria per aquestes dates, era pràcticament un costum.

Segons sembla, aquesta negativa d'Helena de Borbó podria ser a causa de la petició expressa de la seva germana. Cristina podria haver demanat a la primogènita dels emèrits acudir a Vitòria, però d'amagat. Òbviament, la infanta Helena no va voler passar per això, i va decidir quedar-se a Madrid, quelcom que li ha caigut com una traïció a la seva germana petita.

Des que va esclatar el Cas Nóos , la infanta Cristina ha estat força desplaçada de la  Família Reial. En un primer instant, la petita dels emèrits va rebre el màxim suport d'Helena. Amb el pas dels anys aquesta bona relació entre germanes s'ha anat perdent, fins al punt que ja no passen el Nadal juntes i amb prou feines es veuen 4 o 5 vegades a l'any. Cristina va ser apartada de l'agenda pública.