Primer pla de Rocío Flores

Complex d'Electra: El trastorn que explica l'obsessió de Rocío Flores

Rocío Flores no dubta a sortir en defensa del seu pare

Fa deu dies que Antonio David Flores sortia del seu refugi per confirmar el final de la relació amb Olga Moreno després de gairebé 20 anys junts.

L'exguàrdia civil ha estat desaparegut des de llavors, però Olga no ha dubtat a deixar-se veure de manera constant. Aquest mateix cap de setmana es podia veure la dissenyadora recolzant-se en els seus pares per afrontar aquest difícil tràngol.

Tot i això, durant cap de setmana saltava la notícia que potser la parella seguia unida, encara que molts apunten al fet que podria haver-hi un motiu econòmic darrere.

El divorci d'Antonio David i Olga Moreno continua generant debat

Foto familiar
Rocío i David Flores haurien estat manipulats pel seu pare | Cedida

La que es manté al peu del canó és la filla de l'exguàrdia civil, Rocío Flores, que continua donant la cara per ell. «Ella idolatra al seu pare, el que té amb ell és un complex d'Electra», ha al·legat Yiya del Guillén, companya de la jove a 'Supervivientes'. Un trastorn que consisteix a l'atracció afectiva de la nena per la figura del pare.

«Utilitza molt bé la retòrica, igual que ell. Rocío té els gèrmens del pare, és sibil·lina, sap fer servir les càmeres», ha afegit la concursant de 'realities'.

«El victimisme se l'han inculcat a casa seva. Quan veus que una noia no l'enfoquen posa certes cares, però manté una actitud molt diferent, et sents defraudat», ha explicat Yiya sobre el que ella va viure al 'reality'.

Rocío Flores plorant al Programa d'Ana Rosa
Rocío Flores s'ha trencat defensant Antonio David | Telecinco

«És una gran manipuladora», ha opinat en aquest moment Jorge Javier Vázquez. «Antonio David té molt de carrer televisiu i sabia molt bé com defensar l'indefensable de la seva filla».

Un cop més, aquesta ferma defensa i posicionament al costat d'Antonio David és vista com una obsessió per part de la jove. I és que Ro Flores buscaria constantment l'aprovació del seu pare, cosa que ja posava de manifest Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie.

Molts sostenen que el 'docu-drama' no hauria commogut gens la noia: «No s'ha plantejat res; si ho hagués fet, no parlaria així del pare i de la mare».

A més, les llàgrimes que la neta de 'la Més Gran' ha vessat per Olga Moreno deixen en evidència que és a ella a qui aprecia realment. Un afecte que no ha manifestat mai cap a la seva mare.

«Rocío Flores està obsessionada amb el seu pare»

Els mateixos especialistes que han analitzat el cas asseguraven que «l'actitud de Rocío Flores amb la seva mare era perquè la jove havia rebut pressions i adoctrinament que es donen a conseqüència el rebuig frontal a la mare».

Així, tindria com a opinió de la seva mare «un discurs que ella mateixa s'ha volgut aprendre» i basada en «les pressions que pugui estar rebent».

Foto familiar
Els Flores-Moreno volen mantenir la imatge de família perfecta | Cedida

A més, Antonio David hauria instruït la seva filla per manipular també la seva mare recorrent a la pena. Així, Rociíto rebutjava qualsevol possibilitat d'acostament, ja que no confiava en les intencions de la noia.

«No m'ha trucat diverses vegades, em va trucar aquesta. No li vaig agafar perquè aquesta trucada es produeix molt pocs dies després que a la dona del seu pare li arribés la denúncia final per revelació de secrets i aquesta trucada era per això, no era per a res de bo», explicava Carrasco sobre les trucades que s'ha negat a contestar.

«Només m'ha trucat una vegada, aquell dia», ratificava. «Malgrat el que diuen... Això que la meva filla m'ha trucat en sis ocasions i que jo no li he agafat el telèfon i li he dit: 'No truquis, jo no soc la seva mare', no és veritat».

Primer plànol de Rocío i Olga
Rocío Flores segueix recolzant Olga Moreno | GTRES

«Qui em conegui una mil·lèsima part sap que això no és veritat. Ho digui qui ho digui, no és cert», es defensava la dona de Fidel Albiac. Però Rocío no seria l'única, ja que també el seu germà hauria patit la manipulació parental des de ben petit.

Segons explicava Carrasco, Antonio David anava a veure el seu fill a l'escola quan no li corresponia. «El pare se n'anava a veure'l a l'escola quan em tocava a mi, l'esperava als esbarjos, entre classe i classe, i li anava dient coses».

Fins i tot feia referència a un episodi molt dolorós en què David Flores assegurava que el pare l'havia amenaçat. «El meu pare em va dir que la pròxima vegada que parlés bé de tu o et defensés baixava del cotxe i m'anava caminant», relatava Rociíto segons les paraules del seu fill petit.