Muntatge José Luis Losa i la seva mare

El trencador funeral de José Luis Losa, explicat per la seva mare

La mort de José Luis Losa ha deixat la seva família trencada de dolor

La mort de José Luis Losa deixava consternats als seguidors de Supervivientes. Dissabte passat, a darrera hora de la tarda, El Digital de Albacete publicava la notícia que menys podíem esperar sobre el guanyador del famós reality el 2017.

Rebíem la trista notícia de la mort de José Luis Losa, amb 47 anys. Un home que també va ser, al seu dia, tercer finalista de MasterChef. Una pèrdua dolorosa que es produïa només tres mesos després de la inesperada mort de la seva dona, Inma Simarro, a causa d'un infart.

José Luis Losa a la televisió
José Luis Losa ha aparegut mort a casa seva després de perdre la seva dona | MEDIASET

La notícia ha estat tot un cop per a tot Telecinco, ja que era un personatge especialment estimat a la cadena, i molt admirat pels seus companys d'edició.

L'emotiu funeral de José Luis Losa explicat per Luisa, la seva mare

El funeral pel descans de José Luis es va celebrar aquest diumenge a la tarda a Munera, el poble on residia. Fins a aquest punt de la geografia espanyola es va desplaçar un equip de Viva la vida. Allà van estar per acomiadar-se de José Luis Losa i donar suport a la seva família en aquestes hores tan doloroses per a ells.

Mare de José Luis Losa a una entrevista
La mare de José Luis Losa, Luisa Gracia, a una entrevista amb 'Viva la vida' | Mediaset

Després de l'emotiu funeral, Luisa, la mare de José Luis, i Inmaculada, la seva filla, han parlat amb els micròfons del programa d'Emma García. Totes dues han dedicat unes paraules al seu pare mort que van trencar la mateixa presentadora.

«Això és molt dolent i no sé ni com sortirem d'aquesta», va confessar la mare de l'exsupervivent. «Ell no ha pogut amb la mort de la seva dona, ha estat superior a ell (…) El meu fill estava molt sol, ell m'ho deia», va dir visiblement emocionada.

Immaculada, que ha acomiadat la seva mare i el seu pare en només tres mesos, no va ser menys en el seu homenatge a Losa. Després d'agrair a la premsa tot l'afecte mostrat, la noia ha explicat que a la seva família «no ens esperàvem la mort de la meva mare. Era molt jove, però això del meu pare ja ens ha deixat molt trencats», deia destrossada.

José Luis Losa sempre va tocar de peus a terra

Una cosa que sempre va tenir clara José Luis, és que, malgrat haver quedat finalista en el talent culinari i haver guanyat el reality de supervivència de Telecinco, no canviaria. Va tocar de peus a terra i no es va deixar seduir pel focus mediàtic. Sempre va preferir viure amb Inma, la seva dona, i els seus dos fills, a Albacete.

Filla de José Luis Losa fent una entrevista
Entrevista a la filla de José Luis Losá, Inmaculada Losa, a 'Viva la vida' | Mediaset

Inma i José Luis van començar junts des que eren adolescents i es van enamorar ràpidament. «L'única lectura positiva que es pot fer d'això és la història d'amor tan bonica que ells van tenir. Ell es va negar a viure sense ella, ara estaran junts per a tota l'eternitat», va comentar ahir Isabel Rábago.

«Abans he anat a casa a descansar una mica i just he posat Telecinco, estàveu parlant de la història dels meus pares. Ens hem posat tots a plorar perquè almenys mira, ja estan junts una altra vegada, ja s'estan retrobant, siguin on siguin», va voler apuntar Immaculada.

La seva darrera aparició pública va ser reveladora

Cal recordar que José Luis Losa va ser convidat fa tot just un mes a Sálvame per explicar a l'audiència de Telecinco com suportava la vida després de perdre la seva dona Inma.

«Ha estat inesperat, un cop molt dur, ella tenia una vida molt sana», va confessar, assegurant que la seva vida era actualment molt «dura. Quan arribo a casa m'enfonso sencer», va dir, deixant clar que ho estava digerint com podia i amb l'ajuda de psicòlegs i psiquiatres.