Muntatge fotogràfic de Rafa Nadal i Xisca Perelló.

Xisca Perelló reapareix canviada després dels pitjors presagis sobre Rafa Nadal

Xisca Perelló sorprèn amb la seva nova imatge després d'un temps desapareguda

Feia molt de temps que Xisca Perelló no apareixia públicament. La mallorquina està molt centrada en la seva feina com a directora de la Fundació Rafa Nadal i són poques les vegades en què surt de Manacor per seguir la trajectòria del tenista.

A l'últim gran torneig que Nadal va conquistar el mes de gener passat, l'Open d'Austràlia, la noia tampoc el va acompanyar.

El cas és que Xisca, que és el millor suport de Rafa Nadal des de gairebé els seus inicis al món del tenis, ha reaccionat els últims dies. Aquesta ha aprofitat l'oportunitat que el seu marit jugava a Espanya per animar-lo a la tornada a les pistes.

Xisca Perelló torna després d'un temps desapareguda

La dona de Rafa Nadal va estar donant-li suport al seu marit. Això sí, la primera setmana de Rafa Nadal després de la tornada a les pistes no va ser tan exitosa com desitjava.

Rafa Nadal i Xisca Perelló en un photocall de la Fundació Rafa Nadal
Xisca Perelló no ha deixat sol al seu marit, tot i la seva derrota a la Mutua Madrid Open | Europa Press

Xisca Perelló sabia que Nadal ho tindria molt difícil per guanyar després d'un mes i mig gairebé parat per la seva lesió a l'esquena.

A més, el que no tenia en compte Rafa Nadal era enfrontar-se a quarts de final del Mútua Madrid Open a un dels tenistes més famosos del moment. Parlem del guanyador del torneig, el murcià Carlos Alcaraz.

El cas és que Xisca Perelló va estar a la llotja de jugadors, acompanyada de Maribel Nadal, germana del tenista. També eren els pares d'aquest, Sebastián i Ana María, i tot l'equip tècnic del balear. Com sempre, també hi era Carlos Moyá, el seu entrenador des de fa uns quants anys.

La mallorquina reapareix molt canviada a Madrid

Així les coses, Xisca va reaparèixer públicament amb una imatge força canviada. I és que a la mallorquina se la va veure molt centrada al partit que enfrontava als dos millors jugadors nacionals del moment. Un partit que va acabar amb la victòria de Carlos Alcaraz en tres sets.

Imatge de Xisca Perelló.
Xisca Perelló aplaudint en les grades del Mutua Madrid Open | Europa Press

El que tots vam veure és a Xisca asseure's ben a prop de la pista per aplaudir amb força l'esportista mallorquí. A més, Xisca va destacar pel seu outfit. Es va vestir un conjunt còmode i clàssic compost per camisa blanca i pantalons de color negre.

Xisca Perelló ja pensa en Roma

Xisca Perelló sap que Rafa Nadal s'ha de centrar en la preparació del seu torneig següent, per estar a punt a Roland Garros. Estem parlant del Masters 1000 de Roma, torneig en què Rafa Nadal debutarà dimecres que ve al Fòrum Itàlic. 

Imatge de Xisca Perelló.
Xisca Perelló animant Rafa Nadal en el seu partit | Europa Press

En la competició no participarà aquesta vegada Carlos Alcaraz per motius de salut.

Així, si tot va bé, el tenista mallorquí es veurà les cares en una hipotètica semifinal amb Novak Djokovic.