Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge imatge dels protagonistes juntament amb imatge d'avenç del proper capítol

Una triple mort arriba a ‘La Moderna’ i revoluciona la famosa sèrie de TVE

Matilde, Íñigo i Clarita pateixen un perillós accident de cotxe que podria haver posat fi a les seves vides

La Moderna està en un dels millors moments del seu argument. TVE emetrà el capítol 176 aquest dijous, 6 de juny, a les 16.30 hores. La cadena ha publicat un avenç dels esdeveniments que tindran lloc en el pròxim episodi. En aquest es poden veure unes imatges molt impactants sobre el futur dels protagonistes.

Recordem que la senyora Carla va ser detinguda arran d'unes proves que van trobar Jacobo, Íñigo i Matilde. En descobrir-les, les van presentar immediatament al jutge. A més, va aparèixer una mà d'un cadàver enterrada al jardí de la casa de la filla de la senyora Bàrbara.

Cartell promocional de 'La Moderna' la nova sèrie de RTVE
L'avenç de TVE sobre el proper episodi de 'La Moderna' | RTVE

Hem pogut veure que la senyora Bàrbara està patint molt durant l'estada de la seva filla Carla als calabossos. Motiu pel qual està fent tot el que està a la seva mà per aconseguir alliberar-la. De fet, ja ha intentat comprar el fiscal, el qual coneix des de fa uns quants anys. Tot i això, les seves intencions no han obtingut cap resultat.

En l'últim episodi vam poder veure com la senyora Bàrbara intentava tranquil·litzar la seva filla a la presó. Encara més, va prometre que les persones que l'havien ficat allà ho pagarien car.

Unes paraules que sembla que van tenir efecte. Just després, Íñigo i Matilde van patir un greu accident de cotxe quan viatjaven amb Clarita fins a Aranjuez per veure's amb Jacobo.

La Moderna ve carregada d'emoció

Tota aquesta trama a l'episodi de La Promesa ha deixat molts dubtes del que passarà a continuació. Motiu pel qual l'episodi d'aquest dijous promet ser molt interessant. Més encara després de l'avenç que ha publicat TVE.

En aquest avenç podem veure com Matilde, Íñigo i Clarita intentaran sobreviure al perillós accident de cotxe que han tingut. Tot i que es demostra que no han mort a l'acte, se'ls pot veure amb lesions que podrien perjudicar greument les seves vides.

Aquest incident ha estat planejat per la senyora Bárbara, que vol alliberar la seva filla Carla. En conèixer la desaparició de tots tres, els ha donat per morts.

Tot i això, malgrat que el seu pla ha tingut èxit, la seva felicitat no és plena. El motiu és ella esperava que Jacobo també anés amb ells al vehicle.

Nous personatges de 'La Moderna' posant junts
Una triple mort sacseja 'La Moderna' en el seu episodi 176 | RTVE

Tot i això, aconsegueix treure la seva filla Carla de presó aconseguint que li concedeixin l'arrest domiciliari. Malgrat tot, totes dues saben que es tracta d'una mesura temporal. Motiu pel qual col·laboren per alliberar-se dels seus enemics. El seu pla és col·locar proves que incriminin Matilde i Íñigo en la mort d'Aguirre.

Mentrestant, podem veure com Jacobo es preocupa en veure que no acudeixen a la cita. Motiu pel qual anirà a buscar-lo tement que alguna cosa greu els hagi pogut passar. Primer, preguntarà a La Moderna i després farà el mateix amb el fiscal Herrera.

D'altra banda, al Madrid Cabaret, César es baralla amb Marcel perquè no aguanta més els seus tripijocs. Per la seva banda, Inés continua centrada en les seves dues properes actuacions.