Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Kiko Rivera amb la cara seriosa i, al costat, una imatge de la seva germana Isa Pantoja abraçant el seu fill, el petit Albertito

Kiko Rivera revela per què li ha retirat la paraula al fill d'Isa Pantoja

Kiko Rivera revela perquè no té contacte amb la família d'Isa Pantoja a través de missatges a les xarxes socials

Fa uns dies, va saltar la notícia que Anabel Pantoja està embarassada de 4 mesos. Es tracta d'un esdeveniment molt important per a tota la família i una de les persones a qui més il·lusió li ha fet és Kiko Rivera.

El DJ ha publicat unes imatges de la seva reacció en conèixer la notícia en què se'l pot veure molt emocionat i sorprès. “Estàs embarassada? Sí o no? Enhorabona!”, va dir al vídeo.

“Així em va explicar la meva cosina que seria mare. Notícia bomba! I una alegria tremenda que em vas donar. A ser feliços, Anabel Pantoja i David Rodríguez”, va escriure Kiko a la publicació. Un gest que ha tingut molta repercussió a les xarxes socials.

Kiko Rivera descobreix el motiu pel qual no té contacte amb el fill d'Isa Pantoja

Alguns dels seguidors d'Isa Pantoja han acudit al perfil del cantant per criticar la seva reacció en rebre la notícia. Ja que deixa caure la notable diferència de tracte que té amb la seva cosina Anabel respecte a Isa Pantoja. “Ja tens un nebot i passes bastant d'ell”, era un dels comentaris que li van arribar.

Aquest tipus de missatges no van agradar gens a Kiko Rivera, que es va mostrar molest per aquestes crítiques i no va dubtar a respondre'n alguna. “Això és mutu per les dues parts”, va reconèixer. Així destapant per què no es parla amb la jove: és una actitud mútua.

A més, va aclarir que en té “més d'un” fent referència als seus nebots. També va comentar que li fa una certa il·lusió, ja que ara serà el tiet del net de Bernardo Pantoja.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera seriós mirant de banda amb una gorra negra, Isa Pantoja somrient amb una samarreta sense mànigues i una casa amb una creu vermella a sobre
Kiko Rivera revela les tensions familiars amb Isa Pantoja | catalunyadiari.com, Europa Press

Posteriorment, veient que continuaven arribant crítiques a la seva reacció, va decidir limitar els comentaris de la publicació. Un gest que evidencia el malestar de DJ davant d'aquest tipus d'acusacions.

Kiko Rivera ha tornat a demostrar una vegada més que no té cap contacte amb la seva germana, Isa Pantoja, però tampoc amb el seu marit ni amb el seu fill. A més, arran d'aquests missatges, tot fa indicar que no es preveu cap acostament per arreglar la situació.

Isa Pantoja es pronuncia sobre l'embaràs de la seva cosina Anabel Pantoja

Per la seva banda, Isa Pantoja va parlar sobre la revelació de l'embaràs Anabel Pantoja al programa Vamos a ver, on treballa com a col·laboradora. “Me n'assabento abans, parlo amb ella, m'explica una sèrie de circumstàncies que li han passat. Quan estava fent coses de casa, em va dir que estava supercontenta, que li havien arribat molts missatges. Jo estic contenta, però ella més”, va argumentar.

Tot i això, ha admès que el seu temor és que la seva mare, Isabel Pantoja, tingués un tracte més proper cap al fill d'Anabel que a la resta dels seus nets. “Em sabria greu, sobretot pel meu fill, que la meva mare exerceixi més com a àvia que amb la resta dels seus nets”, va confessar.

Captura del programa
Isa Pantoja parla sobre l'embaràs de la seva cosina Anabel Pantoja a 'Vamos a ver' | Telecinco

D'altra banda, Isa Pantoja va assegurar que l'arribada d'aquest nou integrant a la família Pantoja no canviarà la relació amb la mare. Va comentar que “ja hi ha nens a la família” i no ha passat res.

“La meva mare té nets, que si no hi ha pogut haver un acostament amb això, no hi haurà canvis amb un altre nadó”, va sentenciar.