Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla d'Irene Urdangarin amb cara seriosa i, al costat, una imatge amb interrogants

Filtren una significativa foto d'Irene Urdangarin abans de conèixer Juan Urquijo

Victoria Federica ha publicat una foto amb la seva cosina Irene Urdangarin que revela un dels seus secrets més ben guard

Irene Urdangarin acaba de fer 19 anys. Per celebrar-ho va convidar tota la seva família a dinar en un restaurant de Madrid. Una ocasió que va aprofitar per presentar de manera oficial la seva parella, Juan Urquijo, davant dels familiars que encara no el coneixien.

A la celebració hi va haver diverses absències. Entre elles, la dels reis, Felip i Letícia, o la de Joan Carles I. També hi va haver altres cridaneres com la dels seus germans Miguel i Juan. Tot i això, la que més va estranyar va ser la de la seva cosina, Victoria Federica, ja que coneixem que tenen una gran relació.

Captura de la portada de la Revista Setmana on apareix la família reial, principalment Irene Urdangarin
Irene Urdangarin convida a menjar tota la família pel seu 19è aniversari | Revista Semana

Victoria Federica publica una imatge de la seva cosina Irene Urdangarin que revela el seu gran secret

Tot apunta al fet que la influencer no hi va poder anar perquè li coincidia amb un esdeveniment a Aranjuez. Tot i això, no es va oblidar de la seva cosina i va voler tenir un detall amb ella. Victoria Federica va compartir una imatge amb Irene Urdangarin en senyal de felicitació pel seu aniversari.

Una fotografia que sembla que té una mica de temps. Podria ser de principis d'any o de finals de l'any anterior. Moments en què encara no havia començat la seva relació amb Juan Urquijo.

A la instantània s'observa una gran complicitat entre elles. Es pot deduir que gaudeixen d'un passeig relaxat pel camp. A més, amb un estil molt semblant, ja que porten un abric pràcticament idèntic.

Però això no va ser tot, sota de la foto, va posar un missatge de felicitació. “Felicitats a aquesta persona. T'estimo amb bogeria. Gaudeix com et mereixes”, va escriure.

Captura de la storie d'instagram de Victoria Federica felicitant Irene Urdangarin amb una selfie i un missatge
La fotografia que ha publicat Victoria Federica revela el nom del compte d'Irene Urdangarin | Instagram, vicmabor

Tot i això, hi ha un detall en la publicació que no ha passat desapercebut. Sense voler, Victoria Federica ha revelat un dels secrets d'Irene Urdangarin. I és que la filla de la Infanta Elena ha esmentat el compte d'Instagram de la jove.

Un fet que ha fet que es conegui el perfil de la seva xarxa social i això comporta exposar-se a la multitud. Això segur que ha derivat en una infinitat de sol·licituds per seguir-la.

Segurament, això no ha agradat gens a Irene Urdangarin. Ella sempre ha volgut mantenir la seva intimitat a les xarxes socials, ja que té el seu perfil privat. Tot i això, mai no ha volgut donar mostres de què té un compte.

Primer pla d'Irene Urdangarin seria en arribar a l'aniversari de la infanta Elena
Victoria Federica revela el compte secret d'Irene Urdangarin a Instagram | GTRES

Arran d'això, hem pogut conèixer que es presenta com a Irene Urdangarin de Borbón. A més, a la foto de perfil se la veu molt somrient, posant dreta al costat de la porta d'un cotxe mentre aixeca una cama.

Aquesta revelació no fa més que alimentar els rumors sobre si Irene Urdangarin seguirà els passos de Victoria Federica com a influencer. Això sempre ha estat un dels grans temors de la seva mare, que està molt preocupada pel futur de la seva filla. De moment, no sembla que això sigui així.

Els seus plans de futur passen per estudiar en una universitat del Regne Unit el pròxim any. De moment, està a Madrid traient-se el carnet de conduir i passant temps amb la seva família i amb Juan Urquijo. S'intueix que podria ser així fins al setembre, moment en què viatjarà al país britànic per començar els seus estudis.