Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla amb Edurne i una imatge de David de Gea

Les paraules d'Edurne sobre la separació de David de Gea: ‘Hem sabut gestionar-ho’

Edurne i David de Gea viuen separats per qüestions professionals, però això no ha afectat el seu matrimoni

Edurne i David de Gea han estat des de sempre una de les parelles més estables i admirades del panorama nacional. Amb 14 anys de relació, una filla en comú i un matrimoni celebrat el juliol de 2023, tots dos no han deixat de demostrar el seu amor. Ara bé, ni tan sols ells han estat exempts de rumors sobre un possible divorci, cosa que la parella sempre ha desmentit amb rotunditat.

Edurne ha decidit obrir el seu cor i compartir com ha estat l'experiència de viure separada del seu marit a causa de compromisos professionals. En una entrevista íntima i sincera, la cantant va parlar sobre els desafiaments que han enfrontat i com han aconseguit superar-los junts. Sí que és cert que estan separats, però continuen junts.

Edurne amb David de Gea el dia del seu casament
El casament es va celebrar a l'estiu de 2023 | GTRES

David de Gea, com molts saben, es va haver de traslladar a Manchester després de ser fitxat pel Manchester United, cosa que va significar més de 2.000 quilòmetres de distància. Aquesta separació física va implicar que amb prou feines poguessin conviure una setmana al mes, un repte considerable per a qualsevol parella. Tot i això, Edurne i David van trobar la manera de mantenir viva la seva relació i enfortir els seus llaços malgrat les dificultats.

Edurne explica els detalls de la separació

Edurne ha revelat que la clau per mantenir la seva relació ha estat l'entesa i l'admiració mútua. “Entendre la teva parella i admirar-te mútuament. Aquests són els pilars de la nostra relació. Malgrat la distància, hem sabut gestionar-ho”, afirma la cantant. Aquesta filosofia els ha permès no només suportar la distància, sinó també créixer com a parella i com a individus.

Muntatge de David de Gea amb vestit verd i Edurne sorpresa amb les mans tapant la boca
El matrimoni està més enamorat que mai | catalunyadiari.com, Europa Press, Mediaset

El suport mutu ha estat essencial. David, assentat esportivament a Manchester, i Edurne, desenvolupant la seva carrera a Madrid, han après a valorar i respectar els espais i els temps de l'altre. “Cada retrobament era una festa”, comenta Edurne. “No importava quant de temps estiguéssim separats, sempre trobàvem la manera de fer que cada moment junts fos especial”.

Edurne i David de Gea no fan cas de les xerrameques

Al llarg dels anys, la parella ha hagut de fer front a nombrosos rumors de separació i divorci. Aquests, que sovint circulaven sense fonament, no van afectar la relació d'Edurne i David. La parella ha demostrat una vegada i una altra que el seu amor és més fort que qualsevol especulació mediàtica.

En paraules d'Edurne: “Els rumors sempre hi seran, però nosaltres sabem la veritat. Hem construït una cosa sòlida i bonica, i això és el que importa. Les paraules buides no ens afecten perquè tenim una base molt forta”.

David de Gea de porter amb l'equipació del Manchester United durant un partit
El futbolista està centrat en la seva carrera professional | Europa Press

L'arribada de la seva filla va ser un moment crucial a la vida de tots dos. David de Gea, encara que era a Manchester, sempre va fer tot el possible per ser present en els moments importants. “Ser pares ens va unir encara més”, diu Edurne. “Veure David amb la nostra filla és una de les coses més belles. Encara que no estiguéssim físicament junts tot el temps, sempre ens sentíem connectats”.

La família ha après a adaptar-se i a gaudir dels moments junts, sense deixar que la distància afecti la qualitat de la relació. Les visites freqüents, les trucades diàries i els plans de futur han estat eines essencials per mantenir la seva unió.

Les paraules més rellevants d'Edurne

Edurne conclou el relat amb una reflexió sobre l'amor i la resistència. “L'amor veritable supera qualsevol obstacle. Hem après a valorar cada moment junts i a no donar res per fet. La distància pot ser dura, però també ens ha ensenyat a ser més forts i a apreciar allò que realment importa”.

Edurne i David de Gea continuen sent un exemple d'amor i de compromís, demostrant que, amb esforç i comprensió, és possible mantenir una relació sòlida fins i tot en les circumstàncies més difícils. La seva història és una inspiració per a moltes parelles que enfronten desafiaments similars, tot recordant-nos que l'amor veritable no coneix barreres.