Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla del rei Felip de Borbó i, al costat, imatges d'ell amb Fran Rivera durant la trobada a Madrid

Fran Rivera té un atac de sinceritat i confirma els rumors sobre el rei Felip

El fill de Paquirri no pot amagar el coneixement que té el rei Felip de Borbó sobre la tauromàquia

El rei Felip de Borbó va sorprendre tothom en presentar-se a la corrida de toros que va organitzar l'Asociación de la Prensa. Un esdeveniment per tancar la Feria de San Isidro 2024 en un mà a mà entre els toreros Paco Ureña i Borja Jiménez.

Aquesta corrida de l'Asociación de la Prensa de Madrid és una tradició històrica. La primera edició es va dur a terme el 12 de juny de 1900, quan només portaven cinc anys des del seu naixement. I es va celebrar a l'antiga plaça de la Puerta de Alcalá.

La presència del marit de Letícia Ortiz s'esperava amb una gran il·lusió entre els assistents. Una multitud s'amuntegava als voltants de la plaça de toros de Las Ventas per rebre'l entre aplaudiments.

El Rei Felip IV surt de la plaça de bous de les Vendes on ha assistit a la cursa de la premsa, a 5 de juny de 2024, a Madrid
El rei Felip va tenir una gran acollida a Madrid | Europa Press

No obstant això, la seva assistència no és una decisió que ha agradat a tothom. Arran d'això, han sorgit diversos comentaris a les xarxes, al·legant que el rei ha de ser una persona imparcial. Com fa en altres aspectes.

Ara bé, Felip de Borbó no ha volgut molestar ningú. Ha considerat que la seva presència a l'esdeveniment era significativa i ho ha fet pel bé de la imatge de la casa reial.

A la plaça s'han pogut trobar diferents personalitats. Isabel Díaz Ayuso, José Luis Martínez Almeida o Francisco Rivera. Aquest darrer li ha fet una mica d'assessor gràcies a la seva gran experiència al món del toro.

Imatge de la trobada entre Fran Rivera i el rei Felip
Fran Rivera i Felip VI es veuen les cares a Las Ventas | GTRES

Fran Rivera corrobora les especulacions que hi havia sobre Felip de Borbó i la tauromàquia

A la sortida de la plaça, Fran Rivera es va aturar per fer-se fotos amb la gent. En aquest moment va aprofitar per fer unes declaracions a la premsa. Durant l'esdeveniment, el torero va compartir alguns moments amb Felip VI, ocasió que va aprofitar per parlar una mica amb ell sobre el món del toreig.

Rivera creia que el coneixement del rei sobre els toros seria una cosa bàsica. Per sorpresa seva, va ser tot el contrari. “Sap més de toros del que jo pensava”, va revelar.

Aquesta confessió va impressionar molts, ja que no es coneixia aquesta faceta sobre ell. Motiu pel qual els periodistes li van preguntar si sap tant com el pare, Joan Carles I. “No sé si tant com el pare. Sap més de toros del que jo creia i té una percepció especial”, va explicar Fran.

El Rei Felip IV arriba a la plaça de les Vendes per presidir la correguda de la premsa i saluda Francisco Rivera, a 5 de juny de 2024, a Madrid
Fran Rivera i Felip VI van coincidir | Europa Press

No hi ha dubte que el torero es va quedar molt sorprès amb l'entesa del rei sobre Tauromàquia. De fet, va assegurar que li va agradar la manera diferencial en què captava alguns detalls.

Fran Rivera, entre altres, va tenir la fortuna de poder compartir alguns moments amb el rei Felip a la plaça. Una experiència que va aprofitar per conèixer una mica més la personalitat del cap d'estat que tan poc es coneix. Motiu pel qual el torero va voler explicar una mica què li va semblar en aquell cara a cara: “Un home fantàstic, tenim molta sort de tenir el rei que tenim”.

A més, Fran Rivera va estar un període força llarg amb Felip VI. Per això no van dubtar a preguntar-li per alguna anècdota curiosa que podria haver viscut amb ell durant la tarda. “Ara mateix no”, va respondre entre dubtes i rialles.

Plànol curt de Fran Rivera amb rostre neutre donant declaracions a diversos mitjans de comunicació
Fran Rivera lamenta la cancel·lació de la Corrida de la Goyesca | Europa Press

Fran Rivera es pronuncia sobre la cancel·lació de la Corrida de la Goyesca

Fa uns mesos, el fill de Paquirri va anunciar el cartell de la Corrida de la Goyesca, però s'ha confirmat que, finalment, es cancel·la.

Va ser Rafael Atienza, Tinent Germà Major de la Real Mestranza de Caballería de Ronda, qui ho va comunicar. Pel que sembla s'ha suspès per uns problemes de seguretat a la plaça. Motiu pel qual han suspès totes les dates pròximes.

Per la seva banda, Fran Rivera va confessar que “ha estat un revés terrible”. A més, va assegurar que “tots perdem perquè un any sense Goyesca és molt trist”.