Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla de Rosa Benito somrient i Olga Moreno amb rostre seriós, de fons, totes dues tenen una imatge de les instal·lacions de Mediaset

Telecinco ofereix un programa a Rosa Benito que podria perjudicar Olga Moreno

Rosa Benito, si acceptés la proposta de Mediaset, dificultaria que la sevillana pogués aconseguir els seus objectius

Rosa Benito està en aquests moments exercint com a col·laboradora de ¡De Viernes!. I això és gràcies al fet que Telecinco ha decidit aixecar-li el veto que li tenia imposat. Cadena que ara, segons alguns rumors, li ha fet una oferta laboral nova.

En concret, sembla que Rosa Benito ha rebut la proposta de participar en Supervivientes All Stars. Si l'accepta, podria perjudicar Olga Moreno, concretament el seu objectiu de guanyar el concurs en què també intervindrà ella. És clar, perquè la mare de Chayo és un pes pesant de la televisió i compta amb molts fans.

Rosa Benito està sent temptada per Telecinco

Rosa Benito va guanyar Supervivientes el 2011 davant Rosi Arcas. Ningú, en principi, tenia gaire esperança que ella fes bon paper al reality, però va callar moltes boques. I és que va resistir fins al final i va fer parlar molt tothom.

És per això que Telecinco sembla, segons els rumors que circulen en xarxes, que li ha proposat tornar al programa. En efecte, participar en la versió estiuenca, Supervivientes All Stars, on es reunirà els millors concursants de tota la història.

De moment, no se sap la resposta que ha donat Rosa ni ha estat confirmada de manera oficial. Al contrari que Olga, vencedora de l'edició de 2021, que ja ha estat presentada com a tal.

Si la dona d'Amador Mohedano decideix acceptar la proposta laboral, això podria perjudicar seriosament l'ex d'Antonio David. Lògic, perquè es convertiria en una gran rival i li podria restar possibilitats per complir la seva meta: tornar a guanyar.

El motiu d'aquesta afirmació és que Benito coneix molt bé la televisió, sap com generar espectacle i es mou molt bé davant la càmera. Encara més, té nombrosos fans que li donarien suport de manera incondicional en tot moment.

Ara bé, Moreno té igualment difícil triomfar perquè compta amb molts detractors. I cal afegir que ja hi ha participants confirmats que van demostrar ser millors supervivents que ella. Ens estem referint a Sofía Suescun, Adara Molinero, Bosco i Logan Sampedro.

Muntatge de fotos de pla curt de Rosa Benito i Olga Moreno totes dues amb rostre seriós assegudes en un plató de Mediaset
Rosa Benito pot ser una rival dura per a Olga Moreno, però tampoc es descarta que passi a ser una aliada | Mediaset, catalunyadiari.com

Això sí, hi ha una altra possibilitat. Si Rosa i Olga es converteixen en companyes d'illa, també es pot donar el cas que uneixin forces per animar-se i estar el màxim possible al reality. Tot perquè tenen alguna cosa en comú: són enemigues de Rocío Carrasco, que les ha qüestionat i deixat en evidència públicament més d'una vegada.

Rosa Benito no deixa indiferent ningú amb el seu possible fitxatge

Rosa Benito és molt activa en xarxes, per la qual cosa és possible que ja hagi vist les especulacions sobre la seva participació en Supervivientes All Stars. I també que hi ha nombrosos internautes a qui no els agradaria en absolut veure-la novament a Hondures.

A X, sobretot, molts han deixat de manifest el seu rebuig cap a l'exdona d'Amador Mohedano. Ho han fet amb missatges com aquests: “Entrant ella i Olga no ho veig ni de c*nya”, “Quin fàstic el que estan ficant a l'illa. És per vomitar” i “Telecinco s'ha lluït”.

Captura de Rosa Benito durant el seu pas per 'Supervivientes 2011'
La possible tornada de Rosa Benito a 'Supervivientes' ha fet esclatar molts seguidors del format | Mediaset

Als quals s'uneixen: “De veritat? No ho puc creure”, “La que faltava” i “Mediaset està ficant totes aquestes escombraries per fer mal i ja sabeu a qui. Ho està fent de manera sibil·lina i fastigosa, així que no ho veuré”.

Sense oblidar tampoc: “No serà veritat que entra Rosa també, per a súmmum i per llepar-li el cul a la còmplice”, “Del pitjor. Una altra maltractadora mediàtica” i “Aquesta serà l'amiga de la còmplice necessària, àlies la mentides”.